Asigurare pentru accidente

 

Ajută după un accident - pe termen scurt și lung

Se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Accidentele sunt întotdeauna surprinzătoare. Dacă se întâmplă ceva, dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți asigurați. Imaginați-vă o asigurare de accidente cu module suplimentare și cu subvenții de asistență. Asigurarea noastră de accidente poate fi adaptată nevoilor diferite în situații diverse de viață.

Pentru persoane fizice cu sau fără parteneri de viață până la vârsta de 64 ani. Un accident poate crea haos în viața dumneavoastră. Cui îi va păsa de dvs. și de afacerile dvs. în cazul în care se întâmplă un accident? Asigurarea ERGO pentru accidente oferă un sprijin special în cazul în care vi se întâmplă ceva – atât în cazuri grave, cât și pe termen lung.

  • Pachete de asistență cu servicii pentru urgențe și pentru consecințele ulterioare ale accidentului
  • Tarife individuale cu servicii de asistență și module suplimentare
  • Dumneavoastră decideți cu privire la valoarea capitalului și a pensiilor

Putere de capital în caz de dizabilitate

Fie că este vorba de 50.000 de euro, 100.000 de euro sau 500.000 de euro. Vă asigurăm pentru orice urgență pentru orice sumă. Dumneavoastră trebuie doar să determinați suma și noi ridicăm această suma la dublu, triplu sau chiar cvadruplu pentru un anumite tipuri de dizabilități.

Bani pentru leziuni

În anumite cazuri de rănire sau lezionare vă plătim o sumă pentru o singură ocazie.

Bani pentru spitalizare zilnică

După o internare de 4 zile  - în cazul tratamentelor spitaliere – o să vă plătim dublu pentru cota de spitalizare zilnică.

Sprijin pentru tratamentul spitalier

Suport suplimentar? Pe lângă suportarea costurilor de îngrijire zilnică, putem să vă oferim, de asemenea, asistență suplimentară pentru tratamentul spitalicesc.

Taxă zilnică

Taxa zilnică convenită va fi primită pentru îngrijirea medicală, cel mult pentru un an după accident.

Suport în caz de deces

În cazul în care persoana asigurată va deceda la cel mult un an după accident, din pricina consecințelor acestuia, o să plătim suma asigurată rudelor acestuia.

Chirurgie plastică

Fără nici o contribuție ulterioară, o să vă acoperim costurile chirurgiilor plastice în urma accidentului, până la o sumă de 5.000 de euro.

Costurile operațiunilor de salvare

Fără contribuții suplimentare, până la 30.000 de euro, o să acoperim costurile de căutare, operațiunilor de salvare și transport după accident.

Toată lumea are dreptul la asigurare care i se potrivește - asigurarea noastră de accidente

Pentru orice eventualitate, sunteți asigurat în cel mai optim mod: vă oferim sprijin pentru consecințele acute și pe termen lung ale accidentului. Alegeți serviciile noastre bogate de asistență, deoarece aceasta vă va sprijini să vă recuperați cât mai curând posibil după accident. În mod ideal, dumneavoastră și familia dumneavoastră vă veți putea întoarce la viața obișnuită de zi cu zi.

Asigurare de garanție privată

O asigurare solidă pentru accidente mici sau mari

Asigurare optimă pentru viața de zi cu zi

Ce se întâmplă dacă răniți accidental o terță parte? În acest caz, acoperirea privată de asigurare ERGO vă protejează de consecințele financiare. Deoarece în conformitate cu legea, trebuie să  asumați o răspundere nelimitată cu venitul și averea dumneavoastră. Produsul nostru nou vă poate oferi beneficii suplimentare care vă vor proteja în mod rezonabil de neglijența financiară.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner