Asigurare de protecție juridică

Apărarea legală de calitate poate fi costisitoare - fără ajutorul unui avocat, este o aventură foarte riscantă. Asigurarea ERGO de protecție juridică D.A.S vă va acoperi costurile avocatului și cele de judecată. Bucurați-vă de avantaje suplimentare, cum ar fi serviciile D.A.S. oferite de avocații mobili sau o consiliere telefonică de avocat instantanee.

De la prima întrebare până la ultima judecată!

Beneficiile asigurării noastre individuale și familiale acoperă mai mult decât costurile simple ale avocatului și ale instanței. Profesioniștii D.A.S. vă vor oferi servicii și asistență din primul minut pentru a vă ajuta cu problemele juridice. Asigurarea noastră D.A.S de protecție juridică oferă următoarele:

• vă vor acoperi, printre altele cheltuielile legate de avocați, de judecată și de martori,

• serviciile D.A.S. furnizează un serviciu de consiliere telefonică instantanee cu avocați competenți,

• furnizează asigurări de viață, asigurări private, de muncă, auto și de imobile,

• oferă un avocat mobil, dacă nu puteți să-l vizitați pe avocatul dumneavoastră., în caz de boală sau accident. Acesta este valabilă la o rază de 50 km distanță.

Protecția juridică Premium oferă mai multe avantaje, cum ar fi:

  • sumă nelimitată de asigurare,
  • asigurare de protecție juridică în trafic pentru vehiculul persoanei asigurate,
  • asigurarea de protecție juridică pentru toate vehiculele autorizate de teren, apă și aeronave personale de către societățile de asigurare. De asemenea, și pentru toate unitățile locuite de persoanele asigurate, atât din țară, cât și din țările europene,
  • asigurarea protecției juridice pentru un cerc extins de persoane, cum ar fi rudele sau partenerii dumneavoastră de viață.

Combinați asigurarea privată, de muncă, auto și de protecție juridică imobiliară. Completați-le cu mai multe module de asigurare, cum ar fi deductibilitatea fiscală, și reduceți contribuția dumneavoastră. cu o sumă deductibilă crescută.

Asigurarea de protecție juridică privată:

Cu pachetul de protecție juridică privată D.A.S. de la ERGO, vă asigurați familiei dumneavoastră, printre altele, disputa asupra contractelor de cumpărare, reparații și internet, compensații, creanțele de securitate socială și ale impozitului pe venit.

Asigurarea de protecție juridică la locul de muncă:

Protecția juridică la locul de muncă oferă asistență profesională în caz de litigii legate de un contract de muncă, notificare, reziliere, timp de lucru, relocare și concediu.

Asigurare de protecție juridică de trafic:

Protecția legală de trafic vă acoperă, de asemenea, în cazul accidentelor rutiere, al achiziționării de autoturisme, reparațiilor auto, amenzilor administrative sau suspendării permiselor de conducere.

Asigurare de protecție juridică imobiliară:

Aveți dispute cu vecinii sau chiriașul dumneavoastră? Dacă sunteți implicați în litigii imobiliare – indiferent de faptul că, proprietatea este închiriată sau achiziționată - asigurarea imobiliară de protecție legală vă va ajuta cu problemele legate de locuința dumneavoastră.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner