Asigurări de răspundere civilă și profesională

 

Asigurarea de răspundere privată prevede acoperirea de vătămare corporală și daune a bunurilor personale cauzate altora, dacă prejudiciul a fost cauzat de situația dumneavoastră de viață (cu alte cuvinte, indiferent de profesiunea aleasă sau activitatea economică). În cazul în care astfel de daune apar din motive nefondate împotriva dvs, vă putem ajuta cu recomandări din partea avocaților și plata cheltuielilor de judecată, pentru a respinge astfel de pretenții de despăgubire.

Cu toate acestea, în cazul în care vi se cere să despăgubiți daunele, în măsura prevăzută în contractul de asigurare, o să vă scutim de la plata!

Oferta noastră de asigurare de răspundere profesională pentru angajați este destinată pentru persoanele din serviciile publice, din sectorul privat și funcționarii publici. De la 1 iulie 2012, noul Cod al Muncii a intrat în vigoare și, astfel, s-a modificat semnificativ reglementarea cu una mai strictă, în ceea ce privește răspunderea angajaților.

Atunci când din pricina unei ușoare neglijențe cauzați prejudicii, puteți fi plătit pentru până la patru luni de absență, drept compensație. Dar în cazul în care contractul colectiv reglementează gradul de compensare altfel, perioada atribuire poate fi chiar de opt luni.

În caz de neglijență gravă sau deteriorare intenționată trebuie să compensați întregul prejudiciu, iar în acest caz nici măcar nu vorbim despre costul procedurilor judiciare! Dacă performanța dvs. profesională cauzează leziuni corporale sau pagube materiale, pentru care sunteți responsabil față de angajator, în conformitate cu regulile contractuale, atunci vă eliberăm de obligația despăgubirii al prejudiciului în măsura stabilită în contractul de asigurare!

 

Asigurare optimă pentru toate zilele

Ce se întâmplă dacă vi se aduc prejudicii din vina unei părți terțe? În acest caz asigurarea privată de răspundere civilă ERGO vă protejează de consecințele financiare. Conform legilor în vigoare, dumneavoastră răspundeți integral cu venitul și averea dvs. – pentru o viață întreagă. Cu oferta noastră nouă veți avea parte de servicii atractive, care vă vor proteja din punct de vedere financiar față de neglijență.

Servicii de protecție potente pentru un cost mic

Asigurarea privată de răspundere civilă ERGO are un preț modest, dar în același timp este cuprinzătoare. Spre exemplu include daunele obiectelor închiriate în timpul călătoriilor. . Acoperirea de până la 50 de milioane de euro vă oferă o securitate ridicată.

Asigurare flexibilă

Asigurarea noastră premium vă va oferi beneficii utile. Decideți care domenii sunt importante pentru dvs.: de exemplu, pierdeți o cheie, împrumutați anumite obiecte sau loviți alte vehicule în timpul realimentării.

Despăgubiri rapide

În cazul unei daune vă asigurăm o prelucrare rapidă și simplă.

Asigurare optimă pentru toată lumea

* Protecție pentru toate vârstele și orice stare civilă. Indiferent dacă vorbim despre o persoană fără partner, un părinte singur, cupluri, familii sau pensionari.

* Asigurarea de răspundere civilă privată ERGO vă protejează cu o sumă crescută de asigurare.

* Asigurarea Premium este un supliment de util, pe care puteți construi o asigurare solidă.

* Fiecare variantă de asigurare are un serviciu mai bun comparativ cu produsele noastre anterioare.

Protecție proporțională

Cu pachetele individuale vă puteți crea o asigurare optimă:

* Lipsa revendicării

Este util în cazul în care cineva vă dăunează și nu este asigurat și nu își poate permite să plătească pentru daunele respective. Nou: Pentru a obține o adresă, asigurarea juridică a daunelor vă poate ajuta financiar.

* Acțiuni caritabile și favoruri

Daunele rezultate din caritate sau favoruri prietenești, cum ar fi o mutare dintr-o locuință în alta, sunt asigurate de până la 50.000 €.

* Obiecte împrumutate

Despăgubirea obiectelor împrumutate este de până la 50.000 €.

* Pierderea cheilor

În cazul în care cheile personale, ale altora sau de la locul de muncă sunt pierdute sau trebuie să fie înlocuite încuietorile.

* Asigurare auto Plus

De exemplu, daune la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor din mașină: dacă coșul dvs. de cumpărături se ciocnește cu o mașină parcată. Sau dacă un vehicul închiriat este alimentat incorect.

* Pentru membri de familie fără parteneri de viață

Dacă în familia dvs. există un membru al familiei fără un partener de viață, cum ar fi bunica sau bunicul.

* Asigurarea de răspundere privată ERGO: avantajoasă și variată

Asigurarea de bază – asigurarea de răspundere civilă ERGO vă protejează oriunde în lume și în orice moment

* în timpul vizitelor la prieteni, de vecini și familie

* ca pieton și pe bicicletă în traficul stradal

* activități sportive și de agrement

* la locul de muncă

* cu copii

În plus, sunt asigurate și serviciile, cum ar fi

* în gospodărie, spre exemplu obiectele închiriate

* vătămări la locul de muncă

* activitățile de agrement și sport, cum ar fi voluntariatul