Asigurare auto în Germania: este importantă despăgubirea rapidă și directă

Asigurare auto în Germania: este importantă despăgubirea rapidă și directă

 

În cazul unei asigurări auto nu doar aspectul financiar joacă un rol importanta, ci și serviciile de asigurare. Conform datelor de la Oficiul de Statistică Federală în 2017 au avut loc 2,5 milioane de accidente în trafic în Germania. Un accident tot timpul duce după ea costuri. De aceea este important să ofere servicii de despăgubire de calitate, și să asiste în repararea daunelor într-un mod rapid și eficient.

Disponibilitate non-stop

În cazul unui accident este vital primirea unui ajutor instant – chiar și la 3 dimineața. Astfel cu recomandarea Bärnhof, alegeți-vă un asigurator care vă stă mereu la dispoziție. Cea mai bună variantă este să aveți la dispoziție un contact care vă este disponibil la orice oră a zilei, care să vă înceapă procedurile de despăgubire în cel mai scurt timp. Numeroși asiguratori, precum ERGO Versicherung, vă oferă asistență telefonică rapidă și o soluționare a problemelor eficientă.

Asistență instantă prin smartphone

Este popular folosirea aplicațiilor smartphone, dar în același timp nu este recomandată folosirea unui program oarecare. Asistență prin telefon mobil trebuie să fie realmente eficientă. De aceea, aplicațiile, care în câteva pasuri vă informează despre accident, oferă informații despre o bună practică la fața accidentului, și vă pun la dispoziție toate numerele importante internaționale de asistență, sunt extrem de utile. Cine nu știe ce trebuie făcut după un accident, poate să profite de asistență telefonică. ERGO Versicherung oferă asistență și după acesta: informăm clienții despre statutul actual al procesului de despăgubire.

Reglementarea daunelor cu garanție

Mulți asiguratori oferă o despăgubire rapidă și fără birocrație. Dar clienții atunci se află într-adevăr în siguranță, dacă aleg serviciile garantate. Unele asigurări promit despăgubirea accidentelor într-o perioadă pre-stabilită. ERGO Versicherung spre exemplu, în mod garantat, vă soluționează problema în 7 zile.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.