Asigurare de accident

 

Se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Accidentele sunt întotdeauna surprinzătoare. Dacă se întâmplă ceva, dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți asigurați. Imaginați-vă o asigurare de accidente cu module suplimentare și cu subvenții de asistență. Asigurarea noastră de accidente poate fi adaptată nevoilor diferite în situații diverse de viață.

Pentru persoane fizice cu sau fără parteneri de viață până la vârsta de 64 ani. Un accident poate crea haos în viața dumneavoastră. Cui îi va păsa de dvs. și de afacerile dvs. în cazul în care se întâmplă un accident? Asigurarea ERGO pentru accidente oferă un sprijin special în cazul în care vi se întâmplă ceva – atât în cazuri grave, cât și pe termen lung.

 

 

Asigurare de accident

 
 

 

 

 


 

 


 

 

 

 


 

 

 

  • Apăsarea butonului ”CALCULEAZĂ ACUM” este o acceptare implicită a folosiri datelor dvs. complete de noi pentru a calcula asigurarea optimă pentru dvs. și de a vă contacta cu ofertele cele mai bune. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și nu le predăm părților terțe.
  • Dacă vă răzgândiți în acest aspect, puteți adresa o cerere pe adresa de e-mail  kevin.ressler@ergo.de email, și drept urmare o să vă ștergem din baza noastră de date.