Asigurare de invaliditate

Asigurare de invaliditate – lista de control

Asigurare de invaliditate – Lista de Control: Contractul potrivit pentru Dumneavostră 

Asigurarea de invaliditate este una dintre cele mai importante responsabilități pentru toți cei care trăiesc din forța lor de muncă. O poliță de asigurare de incapacitate vă protejează de un colaps financiar, atunci când sunteți invalidați la cel puțin 50% din capacitate ca urmare a unui accident sau a unei boli. În acest caz, veți primi pensia lunară convenită de la asigurător. În general, nu contează dacă nu reușiți să lucrați din motive psihologice, de accident sau de boală. Dar nu toată lumea poate primi o astfel de poliță de asigurare. Lista noastră de verificări vă protejează de marile capcanele.

Trebuie să fiți atenți la următoarele:

  • Încheiați o asigurarea în caz de dizabilitate cât mai timpuriu. Cu cât persoana este mai tânără și mai sănătoasă, cu atât contribuția este mai mică și cu atât mai cuprinzătoare este apărarea.
  • Alegeți un tarif bazat pe termeni și nu în primul rând pe preț.
  • De preferință, contractul dvs. ar trebui să fie valabil până la pensionare.
  • Nu alegeți o pensie lunară prea scăzută.
  • Alegeți un contract post-garanție, apoi puteți crește mai târziu valoarea de pensie fără o examinare medicală suplimentară.
  • Răspundeți la toate întrebările sincer și complet. În caz contrar, vă puteți pierde acoperirea de asigurare.

Alternative la asigurarea de invaliditate

Există alternative pentru persoanele care nu beneficiază de asigurare de invaliditate și acoperă cel puțin unele dintre riscurile de dizabilitate. Dacă ați fost respins anterior de o societate de asigurări, atunci unul dintre următoarele polițe de asigurare pot fi de interes pentru dvs.:

  • Asigurarea persoanelor cu dizabilități. Aici primiți bani dacă sunteți incapabili de a lucră în orice fel de profesie.
  • Asigurare critică de sănătate. Oferă protecție pentru boli cum ar fi infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral.