Asigurare de protecție juridică

 

Apărarea legală de calitate poate fi costisitoare – fără ajutorul unui avocat, este o aventură foarte riscantă. Asigurarea ERGO de protecție juridică D.A.S vă va acoperi costurile avocatului și cele de judecată. Bucurați-vă de avantaje suplimentare, cum ar fi serviciile D.A.S. oferite de avocații mobili sau o consiliere telefonică de avocat instantanee.Az első kérdéstől az utolsó ítéletig!

Beneficiile asigurării noastre individuale și familiale acoperă mai mult decât costurile simple ale avocatului și ale instanței. Profesioniștii D.A.S. vă vor oferi servicii și asistență din primul minut pentru a vă ajuta cu problemele juridice.

 

Asigurarea de protecție juridică

 
 

 

 

 


 

 


 

 
 

 
 


 


 


 


 

 

  • Apăsarea butonului ”CALCULEAZĂ ACUM” este o acceptare implicită a folosiri datelor dvs. complete de noi pentru a calcula asigurarea optimă pentru dvs. și de a vă contacta cu ofertele cele mai bune. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și nu le predăm părților terțe.
  • Dacă vă răzgândiți în acest aspect, puteți adresa o cerere pe adresa de e-mail  Alfred-Florin.Graef@ergo.de email, și drept urmare o să vă ștergem din baza noastră de date.