Calculator pentru Asigurarea de Răspundere Civilă

 

Asigurarea de răspundere privată prevede acoperirea de vătămare corporală și daune a bunurilor personale cauzate altora, dacă prejudiciul a fost cauzat de situația dumneavoastră de viață (cu alte cuvinte, indiferent de profesiunea aleasă sau activitatea economică). În cazul în care astfel de daune apar din motive nefondate împotriva dvs, vă putem ajuta cu recomandări din partea avocaților și plata cheltuielilor de judecată, pentru a respinge astfel de pretenții de despăgubire.

Cu toate acestea, în cazul în care vi se cere să despăgubiți daunele, în măsura prevăzută în contractul de asigurare, o să vă scutim de la plata!

 

PREMIUM – Asigurare de Răspundere Civilă

 
 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

    • Apăsarea butonului ”CALCULEAZĂ ACUM” este o acceptare implicită a folosiri datelor dvs. complete de noi pentru a calcula asigurarea optimă pentru dvs. și de a vă contacta cu ofertele cele mai bune. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și nu le predăm părților terțe.
    • Dacă vă răzgândiți în acest aspect, puteți adresa o cerere pe adresa de e-mail  Alfred-Florin.Graef@ergo.de email, și drept urmare o să vă ștergem din baza noastră de date.