asigurare suplimentară de spitalizare

Asigurare suplimentară de spitalizare

Lista serviciilor de asigurări de sănătate obligatorii a scăzut dramatic în ultimii ani. În consecință, spre deosebire de persoanele asigurate privat, cei asigurați public primesc doar o mică sumă de indemnizație suplimentară sau trebuie să plătească chiar o gamă completă de îngrijiri medicale. Asigurații care plătesc asigurarea obligatorie trebuie adesea să se sprijine într-o mare măsură pe fondurile proprii pentru a avea acces la tratamente de calitate.

În astfel de cazuri, se recomandă asigurarea suplimentară de spitalizare. Astfel, beneficiați de asistență medicală spitalicească de calitate mai bună, față de cea inclusă în asigurarea obligatorie medicală, fără a plăti excesiv pentru ea. Serviciile standard ale acestei asigurări suplimentare private includ posibilitatea alegerii libere ale medicului și a spitalului. Serviciile exacte ale asigurării suplimentare de spitalizare depind de pachetul tarifar stabilit de asigurătorul respectiv.

Serviciile de bază ale asigurării suplimentare de spitalizare

Prin încheierea unei asigurări de spitalizare suplimentare, veți fi asigurat de primirea unui tratament spitalicesc care satisface nevoile dvs. personalizate. De exemplu, pentru îngrijiri spitalicești regulate, puteți alege dacă stați într-o cameră singur sau într-o cameră dublă. Sfat: Dacă sunteți mulțumit de camera dublă, este mai ieftină pentru compania de asigurări decât o cameră în care stați singur.

În plus, dacă vă încheiați asigurarea la noi, taxa include alegerea liberă a medicului și a spitalului. Aceasta înseamnă că puteți solicita îngrijire chiar de la medicul șef, fără costuri suplimentare. Deci, nu există nimic în calea obținerii expertizei unui specialist în interesul suprem al sănătății dumneavoastră. În plus, asigurarea privată de spitalizare suplimentară acoperă și costul operațiilor.

Servicii suplimentare opționale

Încheiând o asigurare suplimentară de spitalizare privată, puteți alege să solicitați o primă cu sau fără o rezervă pentru batrânețe. În cazul alegerii rezerve pentru batrânețe, sunt create anumite rezerve pentru a compensa o creștere ulterioară datorită vârstei asiguratului. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că, acest serviciu implică prime mai mari sau, în cazul unei schimbări ale firmei de asiguări, rezervele acumulate se pierd. Prin urmare, în anumite situații, este mai rezonabil să alegeți un serviciu mai ieftin care să nu includă această opțiune.

Un serviciu suplimentar care poate fi introdus pentru un cost suplimentar, este acoperirea costurilor intervențiilor chirurgicale în ambulatoriu. În acest caz, puteți alege un tarif fără valoare maximă. Astfel, puteți evita necesitatea de a acoperi costurile ridicate ale îngrijirii medicale private din propriul buzunar. Puteți obține examinare de la un specialist chiar și fără taxa maximă.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro