Asigurarea pentru supraviețuitori

Asigurarea pentru supraviețuitori

Asigurarea pentru supraviețuitori: oamenii nu se gândesc suficient la viitor

Un studiu efectuat de Institutul de Cercetare al Pieței Yougov a arătat că, germanii nu se îngrijesc de cei care vor fi lăsați în urmă în cazul unui deces. O altă observație: cel care încheie o asigurare de viață de risc, în medie, câștigă bine.

În ultimii 9 ani, numărul persoanelor care au încheiat asigurări de viață de risc a crescut de la 11% la 13%. În schimb, numărul persoanelor cu asigurare de viață normală a scăzut drastic (de la 41% la 32%). De fapt, aceste cifre nu dezvăluie faptul că polițele de asigurare de viață încheiate au fost într-adevăr legate pentru protecția supraviețuitorilor sau nu.

Oliver Gaedeke, președintele Yougov, a declarat că, din cauza ratelor scăzute ale dobânzii, asigurarea de viață pentru persoanele supraviețuitoare a pierdut din popularitate în ultimii ani în Germania. Cu toate acestea, supraviețuitorii nu ar trebui, în niciun caz, să renunțe la asigurarea de viață de risc.

Asigurarea de viață de risc: cea mai optimă pentru familiile cu copii

60 % dintre persoanele care încheie asigurare de viață de risc trăiesc cu familia și își cresc copiii. Mai mult, cei cu asigurare de viață de risc au un venit mediu.

Cercetătorii au chestionat aproape 80.000 de persoane între 2006 și 2014. Dintre acestea, 350 dintre ei au încheiat recent asigurări de viață de risc.

Informații suplimentare privind asigurarea de viață de risc: http://www.nemetorszagibiztositas.hu/biztositasok/kockazati-eletbiztositas/

V-ați căsătorit? Asigurarea vi se schimbă în felul următor

În mai, începe sezonul de nunți. În cazul în care vă căsătoriți, se pretec o mulțime de schimbări în viața dvs.: schimbarea domiciului, schimbarea categoriei de impozitare, schimbare numelui și al asigurărilor. Kevin Ressler (specialist ERGO în asigurări) vă va ajuta să fiți atenți la aspectele relevante și modalitatea cea mai optimă de economisire.

Împreună cu, căsătoria începe viața comună. Pentru a avea asigurările în ordine și pentru a economisi, v-ar fi de folos să vă interesați preventiv de oportunitățile dvs. de asigurare. Unele tarife trebuie să fie luate în considerare, altele pot fi ușor de calculat. Iată un rezumat al celor mai importante schimbări.

Asigurarea de medicală pentru întreaga familie

Dacă plătiți asigurare obligatorie de asistență medicală, în unele situații, puteți beneficia de asigurare de familie. Fondurile de sănătate publică oferă o oportunitate pentru cupluri să asigure un membru al familiei, de asemenea, în mod gratuit. Condițiile sunt următoarele:

– Persoana asigurată nouă nu are un loc de muncă principal declarat.

– Persoana asigurată nouă nu are venituri mai mari de 450 de euro.

Sfat: Copiii dvs. pot beneficia, de asemenea, de asigurare de familie.

Asigurarea casnică: un singur tarif pentru întreaga gospodărie

Deoarece asigurările casnice acoperă o singură gospodărie, este suficient să se facă o poliță de asigurare. Deci puteți întrerupe unul dintre contracte. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați verificat dacă suma de acoperire rămasă este suficientă. De exemplu, dacă vă mutați într-un apartament mai mare, fixați suma la una mai mare. Acest lucru este valabil chiar și în cazul în care, valoarea comună al averii crește (cumpărarea de mobilier sau contopirea averilor personale).

Asigurarea de răspundere civilă: asigurare comună, costuri partajate

Dacă aveți amândoi asigurări de răspundere civilă privată, vă puteți îmbina contractele. În acest caz, contribuțiile stabilite recent pot fi anulate fără respectarea perioadei de preaviz. Acest lucru necesită o scrisoare de preaviz neoficială către asigurator, cu o copie a atașată la acesta al contractului de asigurare care rămâne valabil.

Notă: În general, veniturile soților adaugă la contribuțile asigurării de răspundere civilă o usoară creștere.

Asigurarea de protecție juridică: un contract comun, fără timp de așteptare

De asemenea, vă puteți combina asigurarea de protecție juridică. Acest lucru are avantajul că nu există nici o perioadă de așteptare pentru asigurarea de protecție juridică, deoarece aceasta depinde de contract. Din moment ce în contract va fi inclus și partenerul, nu este nevoie să așteptați.

Asigurare de sănătate pentru călătorie: vă puteți bucura de luna de miere în condiții de siguranță

Dacă doriți să petreceți luna de miere în străinătate, încheiați o asigurare medicală de călătorie. Aici vi se oferă posibilitatea de a vă co-asigura împreună cu partenerul dvs. Unii asigurători oferă potențialul tarifelor de parteneriat, care ar putea fi o soluție profitabilă dacă, doriți să călătoriți des. Desigur, vă puteți asigura numai pe durata de lunii de miere, dar este mult mai scump.

Pentru situații grave: asigurarea financiară a vieții comune

Pronunțarea căsătoriei, nu numai că sigilează dragostea, ci înseamnă și asumarea responsabilității juridice pentru partener. Nu este întâmplător faptul că vi se spune „împreună la bine și la rău”. Pentru a vă putea bucura de momentele bune, asigurați-vă că țineți cont de momentele rele cu:

Asigurarea de viață de risc

Desigur, nu trebuie întotdeauna să fiți pesimiști, dar trebuie să vă asigurați, atât pe dumneavoastră, cât și partenerul în cazul unui deces. Merită să investestiți în asigurarea de viață de risc în cazul diferențelor mari de venituri sau a creditelor imobiliare existente. Astfel, cel puțin în timpul unui doliu dificil supraviețuitorul poate găsi alinare într-o stabilitate financiară.

Asigurare de pensie de invaliditate

O persoană tânără nu are nevoie să picteze diavolul pe perete, dar se poate întâmpla în orice moment ceva, care să îi provoace o inabilitate de a lucra – fără o asigurare adecvată, falimentul financiar ar putea să fie o amenințare. Asigurarea de pensie de invaliditate vă va plăti pensia de invaliditate până la vârsta de pensionare și astfel, vă veți asigura un trai normal.

Verificați-vă asigurarea pentru a începe căsătoria fără griji

Tipul de asigurare de care aveți nevoie depinde de situația dvs. personală. Acest fapt nu este schimbat de căsătorie. Dacă doriți să știți de ce asigurare aveți cu adevărat nevoie și cum puteți economisi la încheierea lor, contactați echipa de specialiști în asigurări a lui Alfred Gräf. Vă rugăm să ne contactați cu încredere.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro