de ce este recomandat asigurarea medicală pentru călătorii

De ce este recomandat asigurarea medicală pentru călătorii

După cum sugerează și numele, asigurarea medicală de călătorie poate fi un mare ajutor în cazul în care vă îmbolnăviți în timpul călătoriei în străinătate, sau vi se întâmplă ceva care vă periclitează sănătatatea. Doar cu ajutorul asigurărilor medicale germane, în străinătate nu veți putea ajunge prea departe, deoarece companiile de asigurări medicale germane acoperă doar o parte sau deloc din costurile tratamentului medical în străinătate. În general, fondul dvs. de sănătate acoperă doar acele costuri de îngrijire în timpul călătoriilor care sunt egale cu cele pe care le-ați avea în Germania.

Prin urmare, este important să vă luați în propriile mâini siguranța dvs. În caz contrar, în cazul unei eventuale infecții dobândite în timpul călătoriilor în străinătate sau al unei boli va trebui să suportați singur costurile ridicate de îngrijire și medicamente. Puteți alege perioada politicii de asigurări medicale de călătorie pentru o singură călătorie sau pe un un an. În caz de ședere prelungită în străinătate este recomandat o asigurare medicală de călătorie încheiată pe o perioadă mai lungă.

Servicii de călătorie al asigurării medicale

Serviciile de călătorie al asigurării de sănătate, includ rambursarea costului medicamentelor și bandajelor, care vă sunt necesare în cursul călătoriei. În funcție de primele de asigurare speciale, acest lucru poate înseamna acoperirea costurilor de 100 %. Costurile din străinătate pentru tratamentul dentar pentru plombe simple și alte reparații pentru proteze dentare sunt acoperite de asigurare. Utilizarea transportului ambulator la cel mai apropiat spital este inclus, de asemenea, la serviciile asigurării medicale de călătorie. În cazul în care, trebuie să călătoriți urgent acasă din străinătate, pentru că nu puteți avea parte de îngrijire corespunzătoare, asigurarea medicală de călătorie va plăti pentru costurile transportului.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro