Járműállomány biztosítása Németországban

Înregistrarea vehiculelor în Germania

Înregistrarea vehiculelor în Germania: ce este numărul eVB?

Pentru ca un vehicul să fie licențiat, veți avea nevoie de documentul de călătorie, dovadă al adresei de domiciliu, cartea de identitate, contractul de vânzare-cumpărare al autovehiculului, informațiile fiscale despre autovehicul și numărul de asigurare eVB.

Ce este numărul eVB?

Numărul eVB este un cod alfanumeric (de ex. „CDKC2V4“), pe care îl primiți gratuit de la asiguratorul dvs. prin poștă sau e-mail, câteodată online sau prin SMS: După acesta va fi înregistrat la biroul de registratură drept dovadă al existenței asigurării.

Ce date sunt necesare pentru acesta?

  • Numele și adresa asiguratului
  • Data nașterii
  • Tipul mașinii (de ex. Autovehicul, motor)
  • Numărul de înmatriculare dorit (de ex. Sezonier)
  • Dacă e cazul schimbarea datelor de asigurare

Pentru punerea în circulație unei mașini noi sau schimbarea mașinii este necesare numărul eVB. Este de asemenea, necesar la schimbarea domiciliului pentru a vă putea înregistra mașina la domiciliul nou. Biroul de registratură are acces direct la datele asiguratului prin adeverința electronică de asigurat. Pe lângă asta, biroul de registratură, prin metodele prescrise de lege, va fi anunțat când se va schimba asigurarea, sau încetarea valabilității acesteia.

În ce cazuri este necesar numărul eVB?

  • Punerea în circulație al unui vehicul nou
  • Schimbarea vehiculelor
  • Cererea unui număr de înmatriculare nou în cazul schimbării domiciliului
  • Pentru un vehicul radiat anterior, care este intenționat de a fi din nou pus în circulație
  • Pentru schimbarea poprietarului unui vehicul

 

Fiecare număr eVB poate fi folosit o singură dată pentru o licență de vehicul. Dacă licența este emisă de numărul de asigurare eVB al vehiculului, certificatul de asigurare electronică va fi nul. Începând cu acel moment, “plăcuța de înmatriculare” cu ștampila validă, a titularului de licență auto demonstrează acoperirea temporară a asigurării de răspundere civilă auto. După fiecare vehicul nou, este necesar un nou număr eVB. În general, un număr eVB este valabil timp de șase luni de la data emiterii. În această perioadă, trebuie să raportați către Biroul de licențiere și, pe măsură ce termenul de valabilitate expiră automat, nu trebuie să solicitați ștergerea.

Puteți aplica cu ușurință pentru un număr de eVB la echipa de experți de asigurări Kevin Ressler prin e-mail, WhatsApp sau SMS prin trimiterea informațiilor solicitate. Deci, obțineți numărul în cel mai scurt timp și puteți înregistra imediat vehiculul.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro

Web: asigurareingermania.ro

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük