Nu renunțați la venitul dvs. în cazul unei boli: asigurarea zilnică de boală

Nu renunțați la venitul dvs. în cazul unei boli: asigurarea zilnică de boală

 

De ce este atât de importantă asigurarea zilnică de boală?

Asigurarea de zilnică de boală a pacientului asigură stabilitatea financiară în cazul unei pierderi mai mari a veniturilor. Nu contează dacă sunteți angajat sau desfășurați o activitate independentă: această asigurare este adaptată flexibil la nevoile dvs. Deci, nu trebuie să renunțați la venitul dvs. în caz de boală.

Angajații plătitori de asigurare de sănătate obligatorie

În caz de boală, primiți de obicei șase săptămâni salar de la angajatorul dvs. Furnizorul dvs. de asigurări de sănătate vă va oferi apoi prestații de boală. Dacă aveți venituri brute sub limita plafonului de contribuție de pensie, adică 4,425 EUR pe lună, cuantumul prestațiilor de boală este de aproximativ 20% din salariul dvs. net. Dacă acest deficit este prea mare pentru a vă asigura mijloacele de trai, ar trebui să optați pentru o poliță de asigurare zilnică de boală.

Cu o asigurare privată de boală zilnică, nu trebuie să renunțați la banii dvs. și să vă puteți soluționa în siguranță treburile de zi cu zi, cum ar fi chiria apartamentuuil sau creditul pentru casa sau mașina al dvs.

Fără o analiză de sănătate, puteți obține până la 5-30 euro pe zi.

Exemplu:

Dacă primiți o valoare netă de 1.500 € și veți fi bolnav sau incapacitat din cauza unui accident, angajatorul vă va plăti 100% din banii dvs. timp de 43 de zile. Furnizorul de asigurări de sănătate vă va plăti apoi suma de 1200 EUR pentru 42 de săptămâni. Deci, există o diferență de 300 de euro aici. După 43 de săptămâni, asigurătorul german de pensii va plăti salariul dvs., dar acesta este doar 30% din venitul dvs. net. Asta este de 450 de euro pe lună, deci pierdeți 1050 de euro. Pentru a compensa acest deficit, aveți nevoie de o rambursare zilnică de 35 EUR.

Asigurarea zilnică de boală vă revine atâta timp cât sunteți bolnav, respectiv maxim 365 de zile.

Dacă doriți să fiți asigurat peste 365 de zile, încheiați asigurare de pensie de invaliditate.

Mai multe informații puteți găsi aici:

https://nemetorszagibiztositas.hu/munkakeptelensegi-biztositas/

Ce sumă trebuie să aibă asigurarea zilnică de boală?

Suma asigurării zilnice de boală depinde cheltuielile dvs. lunare. În nici un caz nu se merită să asigurați toată suma al venitului net al dvs., dacă aveți și alte venituri adiționale.

Un expert în asigurări vă ajută ca într-un minut să vă calculați suma necesară, și să stabiliți suma asigurării zilnice de boală.

Continuitatea contractului în caz de șomaj

Dacă deveniți șomer, contractul dvs. va înceta automat. Cu toate acestea, unii furnizori vor rezilia contractul doar dacă angajatul nu investește suficientă energie în căutarea unui loc de muncă sau alunecă în Hartz IV.

Dacă vă pierdeți locul de muncă, vă încurajăm să puneți pauză contractului cu o variantă în care nu plătiți contribuție, până când veți găsi un nou loc de muncă. Dacă acest lucru nu vă reușește, întrebați dacă puteți opta pentru asigurare de candidat. De obicei, acest lucru nu vă costă prea mult. Apoi, puteți să vă reluați contractul de unde ați rămas, dacă ați găsit un loc de muncă.

Pentru mai multe informații, apelați la Kevin Ressler, expert în asigurări de la Asigurările ERGO.

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro

_________________________________________________________________________

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.