Pentru ce am nevoie de asigurarea de protecție juridică

Pentru ce am nevoie de asigurarea de protecție juridică

Nu v-ați aflat niciodată într-o situație de conflict? Din păcate, s-ar putea să vă găsiți într-o dispută cu sau fără voința dvs. Indiferent dacă vecinul, un accident, o vacanță, care s-a desfășurat prost, sau mediul de lucru provoacă conflictul – din ce în ce mai des părțile  se pot găsi în fațan instanței.

Iată câteva statistici:

– 12 milioane de germani merg anual la tribunal.

– Fiecare al cincilea cetățean german este implicat într-o dispută cu un vecin.

– Numărul cazurilor de litigiu pentru accidente este în creștere.

– Aproximativ un milion de cazuri sunt examinate în fiecare an la Curtea de Conturi.

În cazul unui litigiu, este avantajos dacă aveți asigurări de protecție juridică deoarece:.

 • Costurile unui proces pot fi foarte ridicat.
 • Oricine pierde un proces și nu are dreptul la protecție juridică trebuie să suporte costurile litigiilor și onorariul avocatului sau al procurorului.
 • Procedurile judiciare devin din ce în ce mai complicate.
 • Cel care dorește să-și protejeze drepturile, este obligat să se bazeze pe un avocat cu experiență.
 • Costurile proceselor judiciare per litigiu per aplicație au crescut aprox. cu 30%.

Vă ajutăm să obțineți dreptate!

Vom acoperi nelimitat costurile litigiului – cu excepția unei deduceri negociate – pentru următoarele:

 • avocați
 • instanțe
 • experți
 • martori
 • cheltuielile de călătorie
 • costurile interpreților în străinătate

Dacă situația o cere, vom asuma și costurile opoziției.

 

Serviciul juridic de la A la Z

Un proces, de obicei, iese din neant ca o lovitură de fulger în viața unei persoane. Asigurarea juridică ERGO te protejează de pericolele costurilor materiale ale litigiilor. Cu toate acestea, suntem la dispoziția dvs. personal atunci când aveți nevoie de el. În cazul afacerilor juridice, asistența rapidă și eficientă este esențială.

V-ați pierdut locul de muncă? Nu vă puteți înțelege cu cealaltă parte în caz de un accident? Sau aveți alte probleme juridice? Cu ajutorul protecției juridice ERGO obțineți ajutor rapid și eficient prin experții noștri. ERGO vă însoțește cu privire la protecția dvs. juridică și dispune de aproximativ 1000 de profesioniști din domeniul juridic. Dacă vă găsiți într-o situație juridică dificilă, contactați imediat ERGO. Suntem în serviciul dvs. zi și noapte în cazuri urgente.

Primul ajutor în protecție juridică

Examinarea costurilor și estimarea șanselor de succes rapid și eficient. Cu aproximativ 1000 de avocați, vă măsuram extinderea protecției juridice, evaluăm șansele de succes și discutăm despre pașii următori.

La cerere, vă vom aranja un avocat adecvat pentru consultanță telefonică, vă vom oferi un birou de avocatură în zona dvs. sau vă vom găsi un intermediar.

Recomandarea unui avocat

Vreți să consultați personal un avocat? La cerere, vă vom face contactul cu un specialist cu experiență din rețeaua noastră. Acești profesioniști, selectați cu atenție, vă oferă îndrumări detaliate și vă preiau cazul. Programarea este făcută, de obicei, la birourile specifice, care nu au în momentul respectiv timp de așteptare.

Alternativ, puteți să vă adresați unui avocat pe care îl cunoașteți deja, deoarece vă puteți alege în mod liber avocatul.

Consultanță juridică telefonică

Asistență fără auto-contribuție

Aveți o întrebare pe care un avocat poate să o răspundă prin telefon? ERGO vă va oferi cu plăcere o firmă de avocatură calificată pentru consiliere telefonică. În multe cazuri, această opțiune este un mare ajutor în locul unei consultări personale consumatoare de timp. În cazul consultărilor telefonice nu există deductibilitate.

În cazurile de urgență, cum ar fi un accident în timp de noapte, este disponibil un avocat care oferă consiliere telefonică legală non-stop de prim ajutor. Acest serviciu poate fi accesat prin intermediul aplicației 24-Stunden-Anwalts-Notruf sau prin ERGO.

Mediere

Compromis în locul conflictului

În unele cazuri, vă vom oferi o mediere în cadrul unei proceduri de mediere în care un mediator voluntar dizolvă conflictul dintre dvs. și celălalt. Astfel, fără a avea un avocat, puteți rezolva disputele. Nu există o deductibilitate în cazul medierii.

 

Contact:

Alfred Gräf
015171767010

Web: asigurareingermania.ro