Calculator de Asigurare Auto în Germania

 

” Pentru că mașina este a doua dragoste a vieții. “

Calcularea gratuită a contribuțiilor pentru asigurarea auto din Germania. Calculați acum costul asigurării dvs. auto, pentru a avea acces la cea mai bună ofertă atât din punct de vedere financiar, cât și calitativ.

Completarea datelor nu durează decât 5 minute!

Asigurările auto au o durată de bază de maxim un an. Orice fel de contract de asigurare poate fi reziliat până în data de 31 Decembrie al anului respectiv.

Important! Preavizul de reziliere tebuie să ajungă la compania de asigurări cu 30 de zile înainte, adică până la data de 30 noiembrie.

 

Aici puteți descărca o cerere tip de reziliere: Descărcarea cererii de reziliere

În cazul în care aveți o asigurare auto în prezent și nu doriți să vă pierdeți vremea cu, completarea datelor, încărcați primele 5 pagini ale contractului actual. După care, trebuie să completați doar datele Dvs. de contact la sfârșitul pagini, și pe urmă să dați click pe butonul ”CALCULEAZĂ ACUM”.

În cazul în care nu aveți un contract existen sau nu vă este la îndemână, puteți solicita calcularea prin completare datelor următoare.

Important! Pentru o ofertă cât mai validă vă rugăm să completați toate câmpurile desemnate cu steluțe!

 

Încărcarea contractului actual

 
 

Date generale

 
 

Date de asigurare

 
 


 
 

Date personale

 
 


 
 

Datele Dvs. de Contact

 
 


 

 

  • Apăsarea butonului ”CALCULEAZĂ ACUM” este o acceptare implicită a folosiri datelor dvs. complete de noi pentru a calcula asigurarea optimă pentru dvs. și de a vă contacta cu ofertele cele mai bune. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și nu le predăm părților terțe.
  • Dacă vă răzgândiți în acest aspect, puteți adresa o cerere pe adresa de e-mail  kevin.ressler@ergo.de email, și drept urmare o să vă ștergem din baza noastră de date.