Asigurare corporativă în Germania

SUNTEM PROFESIONAȚII DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de antreprenor, trebuie să țineți cont de multe probleme de asigurare și de precauție și să luați în considerare riscuri specifice suplimentare în funcție de industrie. Pentru a menține riscurile asigurate clare, Alfred Graf, împreună cu Asigurarea ERGO vă oferă un program cuprinzător format din asigurări individuale și o combinație favorabilă de asigurări.

vallalati biztositasok

Asigurați cele mai mari riscuri corporative

Desigur, nu vorbim despre a asigura totul – nici chiar în cazul companiilor mai mari.

Trebuie să preveniți riscurile care ar putea fi deosebit de costisitoare sau chiar să pună în pericol existența afacerii Dumneavoastră.

ERGO poate acoperi daunele personale și materiale cauzate de compania Dumneavoastră și daunele materiale rezultate cu ajutorul asigurării de răspundere corporativă.

Furnizorii de servicii și consilierii profesioniști, precum avocații, contabilii, administratorii de active și consilierii corporativi, se pot asigura, de asemenea, împotriva daunelor simple materiale, prin încheierea unei asigurări de răspundere civilă ERGO.

ERGO recomandă asigurarea corporativă împotriva daunelor materiale mari. Oferă protecție completă, inclusiv daune cauzate de efracție, incendiu, apă industrială, furt, grevă, vandalism și evenimente naturale.

Asigurare pentru toate cazurile

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!