Asigurare de protecție juridică

De la prima întrebare până la ultima judecată!

Apărarea legală de calitate poate fi costisitoare – fără ajutorul unui avocat, este o aventură foarte riscantă. Asigurarea ERGO de protecție juridică D.A.S vă va acoperi costurile avocatului și cele de judecată. Bucurați-vă de avantaje suplimentare, cum ar fi serviciile D.A.S. oferite de avocații mobili sau o consiliere telefonică de avocat instantanee.

biztositasok melyek fontosak lehetnek

Protecție juridică necesară

Serviciile noastre de asigurări individuale și familiale acoperă mai mult decât doar cheltuielile de avocat și de judecată.
La urma urmei, specialiștii ERGO oferă servicii și asistență încă din primul minut
Pentru a vă ajuta cu probleme juridice.

Beneficiile asigurării noastre individuale și familiale acoperă mai mult decât costurile simple ale avocatului și ale instanței. Profesioniștii D.A.S. vă vor oferi servicii și asistență din primul minut pentru a vă ajuta cu problemele juridice. Asigurarea noastră D.A.S de protecție juridică oferă următoarele:

• vă vor acoperi, printre altele cheltuielile legate de avocați, de judecată și de martori,

• serviciile D.A.S. furnizează un serviciu de consiliere telefonică instantanee cu avocați competenți,

• furnizează asigurări de viață, asigurări private, de muncă, auto și de imobile,

• oferă un avocat mobil, dacă nu puteți să-l vizitați pe avocatul dumneavoastră., în caz de boală sau accident. Acesta este valabilă la o rază de 50 km distanță.

Protecția juridică Premium oferă mai multe avantaje, cum ar fi:

  • sumă nelimitată de asigurare,
  • asigurare de protecție juridică în trafic pentru vehiculul persoanei asigurate,
  • asigurarea de protecție juridică pentru toate vehiculele autorizate de teren, apă și aeronave personale de către societățile de asigurare. De asemenea, și pentru toate unitățile locuite de persoanele asigurate, atât din țară, cât și din țările europene,
  • asigurarea protecției juridice pentru un cerc extins de persoane, cum ar fi rudele sau partenerii dumneavoastră de viață.

Combinați asigurarea privată, de muncă, auto și de protecție juridică imobiliară. Completați-le cu mai multe module de asigurare, cum ar fi deductibilitatea fiscală, și reduceți contribuția dumneavoastră. cu o sumă deductibilă crescută.

Juridică Privată

Juridică la locul de Muncă

Juridică de Trafic

Juridică Imobiliară

ERGO își asigură familia cu asigurări de cheltuieli juridice private, printre altele, pentru disputa privind achizițiile, reparațiile și contractele pe internet, despăgubiri,
în cazul impozitului pe venit și al creanțelor de asigurări sociale.

Protecție legală pentru toată lumea!

Indiferent dacă sunteți singur, trăiți în cuplu, căsătoriți, lucrați sau pensionari, toate situațiile și nevoile vieții pot fi diferite.

Prin urmare, ERGO oferă protecție juridică personalizată. În funcție de nevoile dvs., puteți asigura diferite domenii ale vieții, fie că sunt private, de muncă, de transport sau de asigurări de viață.

Realizăm oferte de asigurare potrivite pentru fiecare situație de viață, avem încredere în competențele noastre de multă vreme.

De la 22,77 Euro pe lună

Nu are partener, cu sau fără copii

De la 25,29 Euro pe lună

Aveți un partener și / sau un copil

De la 21,46 euro pe lună

Își petrece anii de pensionare anticipată sau normală

Asigurarea noastră de protecție legală.

Asigurarea de protecție juridică premium oferă multe avantaje, cum ar fi

Cu asigurarea sa de cheltuieli juridice private, ERGO își asigură familia în caz de litigii legate de achiziții, reparații și contracte pe internet, compensații, impozitul pe venit și creanțe de asigurări sociale, printre altele.

Asigurarea de sănătate profesională oferă asistență juridică profesională în litigii legate de contracte de muncă, avertismente, concedieri, program de lucru, mutare și concediu.

Asigurarea de circulație vă acoperă în același mod în caz de accident rutier și cumpărare auto, reparații auto, amendă administrativă sau suspendarea permisului de conducere.

Aveți dispute cu chiriașul sau vecinii? Dacă vă implicați într-o dispută imobiliară – indiferent dacă proprietatea este închiriată sau cumpărată – atunci asigurarea imobiliară vă va ajuta cu alte probleme legate de locuințe și imobiliare.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!