Asigurări Auto

Creați o asigurare auto în funcție de propriile dorințe și nevoi. Puteți alege între asigurarea de bază, compactă, confort și confort plus, mai mult aveți posibilitatea de a adăuga și alte opțiuni. Astfel, sunteți asigurat financiar pentru o mare varietate de situații și vă puteți bucura de un sprijin valoros al vehiculelor dvs. Puteți să vă bazați pe serviciul nostru rapid și simplu, la o eventuală daună.

De la 16,50 € / lună. *

O sumă asigurată crescută dar totuși favorabilă

Asigurarea auto de bază ERGO oferă o gamă largă de protecție.

  Scrisoare protectivă pentru autovehicule:

  Indiferent dacă sunteți în Germania sau în Europa: dacă mașina dvs. devine defectă sau accidentată, vă vom ajuta.

  Asigurarea potrivita pentru dvs. si pentru masina dvs. Profitați de serviciile noastre de top și de serviciile noastre de despăgubire excelente. Într-un mod simplu și confortabil, creați-vă propria asigurare de mașină în funcție de dorințele și cerințele dvs, sau cereți-ne o ofertă.

   Asigurări auto: Ce tipuri există?

  Toate vehiculele trebuie să fie asigurate în mod obligatoriu în Germania. Autovehiculele sunt asigurate obligatoriu prin lege, dar există diferite forme de asigurare a autovehiculelor, inclusiv asigurarea auto, casco parțială și asigurarea completă în casco. Contribuțiile diferitelor forme de asigurare și servicii de asigurare sunt diferite.

   Asigurarea de răspundere civilă auto ca asigurare de bază

  Asigurarea de răspundere civilă auto este impusă de lege în Germania, astfel toți proprietarii de automobile trebuie să o încheie. Raza de acoperire al asigurării de răspundere civilă auto nu este prea mare. Asigurarea acoperă daunele pe care le provoacăm unei alte persoane în trafic. Sub acestea se înețeleg daunele materiale, personale sau daunele morale.

  Vehiculul dvs. nu este protejat de asigurarea de răspundere civilă auto. Daunele cauzate autoturismului sau motocicletei trebuie să fie plătite de către proprietarul mașinii, indiferent dacă prejudiciul a fost cauzat din vina proprie sau din vina unui terț.

  CASCO parțial ca o asigurare suplimentară

  Casco-ul parțial oferă o compensație pentru vehiculul propriu, cu condiția, ca proprietarul să nu fi produs daunele. Asigurările acoperă daune minore, cum ar fi sticla spartă sau furtul, precum și accidente care implică dezastre naturale, incendii sau animale. Trebuie să țineți cont de animalele implicate, deoarece nu toate asigurările sunt responsabile pentru toate animalele.

  Contrar asigurărilor casco complete, casco-ul parțial nu include o cotă de reducere. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că, contribuțiile nu pot fi majorate după o pagubă. Pentru a reduce tarifele, este posibil să se convină asupra unei cote proprii de daune.

  Asigurări Auto

  evb szam

  CASCO total ca o măsură de protecție „all-inclusive”

  Asigurarea completă în CASCO include adesea asigurarea CASCO parțială și acoperă, de asemenea, costul daunelor provocate autovehiculului, chiar și pentru daunele cauzate de proprietar sau necunoscut, cum ar fi deteriorarea vopselei. Cu toate acestea, există două tipuri diferite de asigurări în mod legal și pot fi legate individual de anumite societăți de asigurări. În astfel de cazuri, asigurarea integrală în CASCO nu acoperă asigurarea CASCO parțială. În plus față de polițele de asigurare menționate mai sus, pot fi încheiate și scrisori de asigurare, asigurări de călătorie și asigurare de protecție a traficului.

  Puteți utiliza calculatorul nostru pentru a calcula costul asigurării auto.

  Asigurări anterioare din România

  Unii asigurători acceptă asigurarea încheiată anterior în România, dar procentele vehiculului aprobat nu se potrivesc cu valoarea romăneasă. Procentajele ar trebui să fie gratuite.

  În plus, companiile germane de asigurări nu sunt interesate în ce clasificare a fost vehiculul – B10, B5 sau altele.

  Societățile de asigurări țin cont doar ce anume se poate dovedi până în prezent.

  De exemplu, 01/01/2010 – 01/01/2012

  Exemplul ar fi de 2 ani.

  Dacă ați avut un accident în România, atunci compania de asigurări poate sustrage ani de zile din cota de inofensivitate, pentru a vă plasa vehiculul într-o clasă mai dezavantajoasă.

  Toate documentele justificative primite de la companiile de asigurări trebuie prezentate în limba germană sau în limba engleză.

  Cu cât circulați asigurat mai mult fără daune, cu atât veți avea mai multe beneficii pentru asigurarea auto. Această indemnizație de inofensivitate se aplică, în general, asigurării auto de răspundere civilă și asigurării complete CASCO. Alocația pentru inofensivitate este stabilită individual de fiecare furnizor de servicii.

  În mod obișnuit, de obicei, după un an de asigurare, acesta va intra într-o clasă mai mare de inofensivitate, dacă nu este provocată nici o daună. O clasă mai mare de inofensivitate beneficiază de o reducere mai mare a contribuției. Și în acest caz, furnizorul de servicii decide în ce intervale se fac reclasificările. În caz de daune, acestea reduc, în general, clasa la nulitate, deci luați în considerare dacă daunele minore trebuie raportate cu adevărat societății de asigurări. Astfel puteți să vă păstrați clasa de remisiune și contribuția dvs. favorabilă. Alternativ, este posibilă rambursarea daunelor. Atunci când se înlocuiește o asigurare auto, trebuie să se țină seamă de faptul că noul asigurător ar trebui să preia și clasa de inofensivitate a asigurătorului vechi, precum și indemnizația de remitere.

  Valoarea contribuției asigurării auto este determinată de asigurare. În general, contribuția se calculează pe baza mai multor factori diferiți. Unul dintre factori este vârsta asiguratului și vechimea permisului de conducere. Asiguratorii presupun că persoanele mai tinere asigurate pot provoca mai multe accidente. Asigurarea este mai favorabilă dacă șoferul are cel puțin 25 de ani.

  De asemenea, joacă un rol unde este incheiata asigurarea și pentru ce fel de vehicul. Cu cât un anumite tip de vehicul are tendința de a fi părtaș în accidente de masina, cu atât vor crește tarifele de asigurare. În plus, contează regiunea în care trăiți (de exemplu, oraș sau provincie). Reducerea de scutire a pagubelor este, de asemenea, decisivă, tarifele scad după fiecare an lipsit de accidente.

  Legea reglementează suma acoperită de asigurare, care este plătită de asigurător la un risc maxim. Suma minimă de asigurare în cazul daunelor materiale este de 1 milion EUR. Asigurarea auto este în esență un contract anual și se extinde tacit dacă nu este desfăcut.

  Alfred Gräf

  Specialist în asigurări germane

  Aveți întrebări?

  Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
  Căutați-ne cu încredere!

  Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
  între 8:00 și 20:00!