Calculator de pensie privată

Calcularea Pensiei Private în Germania

 

100% siguranță pentru banii și pensia Dvs.

ERGO Rente Index – Asigurare de pensie privată

Sfat: profitați de două ori

Puteți să economisiți impozitul Dvs., în cazul în care stabiliți ERGO Rente Index ca fondul Dvs. de pensie.

Noul ERGO Index Rente este prima opțiune pentru clienții orientați spre siguranță. Contribuțiile plătite vor fi depuse în activele Economiilor de Asigurări de Viață de la ERGO. În plus, la începutul pensiei stabilite, o garanție de 100% a contribuției se aplică tuturor plăților efectuate în mod regulat. În plus, în fiecare an aveți opțiunea de a beneficia de Indexul World Wide Trend de la München sau de proprietatea deplină a acțiunilor.

Indexul este gestionat de experți în investiții de la München Re. Folosind un model de urmărire a tendințelor, acesta ia în considerare cele mai importante clase de investiții din lume, cum ar fi acțiunile, ratele dobânzilor, proprietățile și materiile prime. Prin urmare, acesta creează potențialul pentru o rentabilitate optimă a investițiilor, cu scopul dezvoltării stabile a valorii. Clientul beneficiază de o dezvoltare a indexului cu o cotă de proprietate simplă de înțeles.

Indexul ERGO Rente mărește șansele pe care le aveți la piețele financiare globale, fără a risca banii economisiți. Odată ce s-a stabilit o sumă a contractului, acesta nu mai poate fi redusă.

Indexul ERGO Rente: o combinație modernă a garanției 100% al contribuției și al oportunităților de returnare a investițiilor atractive prin partajarea indexului.

AVANTAJELE DVS:

  • De la 25 Euro lunar
  • 100% garancia contribuției
  • Investirea sigură a depozitelor de economii în activele clasice de asigurare cu un contract de acțiuniRentabilitatea atractivă a investițiilor în dezvoltarea valorii indicatorului World Trade Wide Trade Index
  • Contract alternativ clasic de acțiuni în loc de cota de index
  • Flexibilitate extinsă în plata contribuțiilor, măsurilor și al posibilităților de plată și la începutul pensiei

Calculați gratuit pensia Dvs. privată chiar acum:

 

Calculatorul de Asigurare de Pensie Privată

 
 

 

 

 


 

 

 

 

  


 

 

    • Apăsarea butonului ”CALCULEAZĂ ACUM” este o acceptare implicită a folosiri datelor dvs. complete de noi pentru a calcula asigurarea optimă pentru dvs. și de a vă contacta cu ofertele cele mai bune. Datele dvs. sunt tratate cu confidențialitate și nu le predăm părților terțe.
    • Dacă vă răzgândiți în acest aspect, puteți adresa o cerere pe adresa de e-mail  Alfred-Florin.Graef@ergo.de email, și drept urmare o să vă ștergem din baza noastră de date.