resiter nyugdij

Calculator de pensie privată

Calcularea Pensiei Private în Germania

100% siguranță pentru banii și pensia Dvs.

ERGO Rente Index – Asigurare de pensie privată

Sfat: profitați de două ori

Puteți să economisiți impozitul Dvs., în cazul în care stabiliți ERGO Rente Index ca fondul Dvs. de pensie.

Noul ERGO Index Rente este prima opțiune pentru clienții orientați spre siguranță. Contribuțiile plătite vor fi depuse în activele Economiilor de Asigurări de Viață de la ERGO. În plus, la începutul pensiei stabilite, o garanție de 100% a contribuției se aplică tuturor plăților efectuate în mod regulat. În plus, în fiecare an aveți opțiunea de a beneficia de Indexul World Wide Trend de la München sau de proprietatea deplină a acțiunilor.

Indexul este gestionat de experți în investiții de la München Re. Folosind un model de urmărire a tendințelor, acesta ia în considerare cele mai importante clase de investiții din lume, cum ar fi acțiunile, ratele dobânzilor, proprietățile și materiile prime. Prin urmare, acesta creează potențialul pentru o rentabilitate optimă a investițiilor, cu scopul dezvoltării stabile a valorii. Clientul beneficiază de o dezvoltare a indexului cu o cotă de proprietate simplă de înțeles.

Indexul ERGO Rente mărește șansele pe care le aveți la piețele financiare globale, fără a risca banii economisiți. Odată ce s-a stabilit o sumă a contractului, acesta nu mai poate fi redusă.

Indexul ERGO Rente: o combinație modernă a garanției 100% al contribuției și al oportunităților de returnare a investițiilor atractive prin partajarea indexului.

AVANTAJELE DVS

Vă rugăm să introduceți următoarele date

Date profesionale

Slujba ta

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Cu ce ​​te ocupi?

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Contribuții lunare la pensie

Vă rugăm să vă gândiți cu atenție la ce contribuții știți și doriți să plătiți. Plata lunară a contribuției nu vă poate fi taxată.
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Indexare automată
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Indexarea automată este dreptul clientului de a modifica suma contribuțiilor sale în fiecare an. Desigur, odată cu creșterea anuală a contribuțiilor, gama de servicii de asigurare se extinde. Pentru creșterea contribuțiilor se poate stabili o rată de 2-10%. Dacă asigurarea include o pensie de invaliditate, este posibilă o rată de 2-5%. Clientul poate întrerupe ajustarea contribuției doar de două ori la rând fără a pierde dreptul la ajustarea automată.

Data personale

Vă rugăm să completați cu numele complet

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu data nașterii

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu adresa exactă din Germania

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail

Stimate Client! Vă rugăm să introduceți o adresă reală de e-mail, astfel încât să vă putem trimite răspunsul în siguranță! Vă mulțumim!
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu numărul de telefon

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
Az adatvédelmi irányelvek elfogadása nélkül nem készíthető el a kalkuláció.
Folosind butonul „Calculează”, sunteți de acord că vom folosi datele furnizate în scopuri de asigurare și vă vom contacta cu ajutorul acestora. Datele Dumneavoastră nu vor fi transmise altor persoane și vor fi tratate în mod confidențial. Dacă doriți să reziliați acest lucru ulterior, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa Alfred-Florin.Graef@ergo.de și vom șterge datele Dumneavoastră.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!