ERGO Asigurarea de pensie

Ați lucrat toată viața, astfel nu doriți să duceți lipsă de nimic la vârsta de pensionare. Asigurare de pensie de la ERGO!

Companiile de asigurări ERGO.
ERGO Lebensversicherung AG, VORSORGE Lebensversicherung și VORSORGE Luxembourg Lebensversicherung S.A. oferă produse atractive de asigurare pentru perioada târzie a vieții, pentru a vă putea îndeplini dorințele și la o vârstă înaintată.

nyugdijbiztositas

Asigurare de pensie privată flexibilă

Asigurarea ERGO Rente Garantie și împreună cu asigurarea ERGO Rente Chance, deschide o nouă cale pentru pensionarea privată – cu un potențial unic de planificare și o flexibilitate crescută.

Flexibilitate în cazul contribuțiilor

Puteți să creșteți sau să scadeți suma contribuțiilor sau chiar să adăugați o plată suplimentară la cerere. În cazul în care întâmpinați dificultăți financiare și, dintr-o dată, aveți mult mai puțini bani disponibili, atunci vă puteți întrerupe plata. Acest lucru posibil până la 24 de luni sau pentru familiile cu copii până la 36 de luni.

Flexibilitate la pensionare și la asigurare

De fapt, doriți să lucrați până la vârsta de 67 de ani și, prin urmare, ați luat asta în calcul la estimarea pensiei. Este bine de știut că, de exemplu, dacă nu puteți lucra din motive de sănătate și angajatorul dvs. oferă pensionare anticipată, puteți programa începutul plății pensiei mai devreme. Și dacă doriți să rămâneți activ profesional puteți, bineînțeles, să solicitați programarea plății pensiei pe o dată mai târzie. În același timp, puteți încheia asigurări suplimentare și flexibile atractive, cum ar fi asigurările de incapacitate a muncii, de invaliditate sau asigurare pentru supraviețuitori – și acestea pot fi modificate de dvs. atunci când sunt îndeplinite anumite condiții. În acest caz, contribuția este recalculată.

Doriți să faceți un calcul personalizat pentru asigurarea dvs. de pensie?

Folosiți calculatorul nostru gratuit.

Uneori se întâmplă să aveți nevoie de o sumă mai mare de bani – de exemplu, pentru ratele pentru o  mașină sau pentru a vă asigura independența. Este bine de știut: dacă îndepliniți anumite condiții aveți posibilitatea de a retrage bani din fondurile dvs. de pensie înainte de pensionare. Și chiar și după pensionare, puteți plăti capital în timpul perioadei de garanție pentru pensie. Apoi pensia va fi recalculată.

Trebuie să fiți siguri

Aceasta este o pensie garantată, adică o garanție contractuală asigurată pe o zi convenită. În cazul unei dezvoltări favorabile a pieței de capital, suma poate fi chiar mai mare.

În funcție de situația în care piața investește în investiții sigure sau cele în dezvoltare.

Unele dintre contribuții sunt solduri de reasigurare

Morgen & amp; Clasificarea Morgen Volatium® clasa 2 = stabilitate

Șansa Dumneavoastră pentru o creștere semnificativă a valorii

În pachetul ERGO Rente Chance, dumneavoastră decideți când să contribuiți la asigurarea pentru bătrânețe. O mai mare asumare a riscului rezultă într-un risc mai mare de pierdere, dar de asemenea, sporește șansa creșterii valorii.

Se investește în companii de încredere și evaluate în mod favorabil pe baza Investițiilor în Valută(Exchange Traded Funds, röviden ETF), bazate pe valori DAX 30, EuroStoxx 50, S & P 500 sau MSCIWorld. Selecția primară până la pensionare, de 12 ori pe an, în mod gratuit.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!