utasbiztositas

Calculator asigurare de călătorie

Calculator german de asigurări de sănătate în străinătate și de asigurări de călătorie

Asigurarea de sănătate în străinătate: indispensabilă!

V-ați îmbolnăvit vreodată în timpul șederii în străinătate sau a trebuit să primiți tratament din alte motive? Atunci știți faptul că o asigurare internațională bună este esențială. Asigurarea de sănătate internațională privată vă protejează de cheltuieli medicale neașteptate în timpul călătoriei. În plus, costul repatrierii necesare din punct de vedere medical este acoperit de asigurarea internațională de sănătate dacă trebuie să zburați în Germania din cauza bolii.

Asigurarea de sănătate prevăzută de lege nu acoperă toate acestea atunci când călătoriți?

Mulți oameni sunt de părere că asigurarea medicală în străinătate prevăzute de lege oferă o securitate completă. De ce aveți nevoie de asigurări suplimentare de sănătate în strănătate?

De fapt, se întâmplă după cum urmează: Asigurarea de sănătate prevăzute de lege plătește doar daunele dacă apar în țările care au un acord social în Germania, așa-numitele „state Schengen”. Aceasta include majoritatea țărilor europene. În afara acestor țări, asigurarea prevăzută de lege nu oferă acoperire.

Dacă destinația Dumneavoastră de vacanță se află în afara acestor state, nu puteți călători niciodată fără o asigurare internațională de sănătate suplimentară, deoarece dacă aveți nevoie de tratament medical din cauza bolii sau a accidentului, va trebui să plătiți integral tratamentul din propriul buzunar. Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv pentru a încheia o asigurare de sănătate în străinătate.

Tratamentele din străinătate pot fi mai scumpe

Un risc ușor mai puțin dramatic, dar ușor de evitat, este faptul că companiile germane de asigurări de sănătate au stabilit tarife uniforme pentru tratament, iar costul tratamentului în țara Dumneavoastră de călătorie poate fi mai mare decât tariful general german. În funcție de tratament, acest lucru poate duce și la sume incomodabil de mari în euro pe care trebuie să le plătiți din propriul buzunar. Aceste costuri sunt acoperite de o asigurare de sănătate în străinătate.

Calculator german de asigurări de sănătate în străinătate și de asigurări de călătorie

Datele călătoriei

Completați cu data nașterii și cu numele Dumneavoastră

Vă rugăm să completați cu data nașterii și cu numele călătorului

Cu ajutorul butonului + puteți adăuga mai multe persoane

Vă rugăm să folosiți exemplul cu formatul Popescu Ion – 01.01.1990

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Țara, țările destinație

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Data începerii și sfârșitului călătoriei

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Cât costă călătoria

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Cu ce călătoriți?

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Data personale

Nume și prenume

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Data nașterii

Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu adresa de e-mail

Stimate Client! Vă rugăm să introduceți o adresă reală de e-mail, astfel încât să vă putem trimite răspunsul în siguranță! Vă mulțumim!
Kötelező mező!
Kötelező mező!

Vă rugăm să completați cu numărul de telefon

Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Kötelező mező!
olosind butonul „TRIMITERE ACUM”, sunteți de acord că vom folosi datele furnizate în scopuri de asigurare și vă vom contacta cu ajutorul acestora. Datele Dumneavoastră nu vor fi transmise altor persoane și vor fi tratate în mod confidențial. Dacă doriți să reziliați acest lucru ulterior, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa Alfred-Florin.Graef@ergo.de și vom șterge datele Dumneavoastră.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!