fogaszati biztositas_online kalkulacio

Asigurare dentară suplimentară cu protecție imediată, fără așteptare

Încheiați această asigurare până când nu este prea târziu.

4.6/5

4,6/ 5 – Definit de ERGO Krankenversicherung AG (Societatea de Asigurări de Sănătate). Bazat pe 246.162 recenzii.

Vă așteaptă un tratament surprinzător de scump? Cu Zahn-Ersatz-Sofort (Înlocuirea dentară imediată), vă puteți reduce contribuția din factura medicului dentist la 0 euro, în cel mai bun caz. Numai pentru cei care au asigurare obligatorie de sănătate, prevăzută de lege.

Serviciu oferit imediat

Chiar dacă aveți deja un plan de tratament și costuri.

Cheltuieli dentare reduse

În cel mai bun caz, ERGO vă reduce contribuția la factura dentistului la 0 €.

Înlocuirea dinților care lipsesc

Înlocuirea dinților care lipsesc este, de asemenea, asigurată. În categoria de înlocuire dentară sunt incluse coroanele, punțile, protezele și protezele implantate.

Exemplu de calcul

Un exemplu de cost din practica tratamentului dentar

Proteză maxilară superioară și maxilară inferioară cu punte

Cost total: 4.510,88 €

– Contribuție din asigurarea medicală obligatorie: 2219,94 EUR

= Contribuție proprie fără asigurare suplimentară: 2290,94 EUR

– Reducere tarifară pentru înlocuire dentară imediată (ZEZ): 2219,94 EUR

= Contribuție proprie cu asigurare dentară imediată: 71,00 €

Înlocuire dentară imediată

Ați fost vreodată la un dentist și ați avut nevoie de înlocuirea dentară?

Cu ajutorul Zahn-Ersatz-Sofort (Înlocuire Dentară Imediată) contribuția Dumneavoastră la valoarea din factura dentistului se poate reduce în cel mai bun caz la 0 euro. Numai pentru cei care au asigurare obligatorie de sănătate, prevăzută de lege.

4.6/5

4,6/ 5 – Definit de ERGO Krankenversicherung AG (Societatea de Asigurări de Sănătate). Bazat pe 246.162 recenzii.

Nu sunteți sigur legat de ce aveți nevoie? Dorim să vă ajutăm.

Întrebări frecvente – Acestea sunt întrebările clienților ERGO

Dacă prețuiți dinții sănătoși și frumoși, cel mai bine este să încheiați o asigurare dentară privată. La un moment dat toată lumea trebuie să meargă la dentist. Asigurarea legală de sănătate plătește doar pentru îngrijirea de bază. De cele mai multe ori puteți vedea și acest lucru – din păcate. Cu o asigurare dentară suplimentară, vă puteți permite un tratament mai bun. În mod ideal, nu plătiți niciun ban din buzunar pentru acest tratament.

Dar care asigurare dentară suplimentară este potrivită pentru Dumneavoastră? Depinde în totalitate de nevoile Dumneavoastră. O scurtă prezentare generală a asigurării dentare suplimentare ERGO vă va ajuta să alegeți cea mai bună asigurare.

Întrebarea cheie este: Aveți deja un tratament și un plan de cheltuieli pentru un anumit tratament dentar? Chiar dacă acesta este cazul, puteți beneficia de acoperirea asigurării. Dacă în prezent urmează să începeți sau ați început deja tratamentul dentar, atunci asigurarea dentară suplimentară vă va ajuta imediat, fără a aștepta. Acoperă tratamentul dentar din prima zi.

Nu aveți un tratament planificat, dar doriți să aveți acoperire pentru un tratament în viitor? Aveți mai multe opțiuni la ERGO pentru a găsi asigurarea dentară suplimentară potrivită. Cea mai rapidă metodă poate fi găsită pe pagina de Compararea asigurărilor dentare suplimentare. În primul rând, luați în considerare dacă doriți să asigurați păstrarea dinților sau protezele dentare – sau ambele – pentru o protecție completă. Fie că este vorba de profilaxie, tratament de canal sau implanturi: Dumneavoastră decideți ce acoperire doriți.

În funcție de bugetul Dumneavoastră, puteți alege dintre protecție de bază, confort sau premium, la fel ca un pacient privat la dentist. În acest fel, puteți găsi asigurarea dentară potrivită cu doar câteva clicuri.

Asigurarea dentară suplimentară imediată fără perioadă de așteptare înseamnă: Odată ce ați încheiat asigurarea, sunteți acoperit. Și aveți imediat dreptul la prestații. Fără așteptare. Puteți încheia imediat această asigurare dentară suplimentară unică, chiar dacă aveți deja un tratament dentar și un plan de costuri. Chiar dacă tratamentul dentar a început deja.

Dacă tratamentul nu a durat mai mult de 6 luni și nu a fost încă finalizat, veți primi următoarele beneficii: ERGO Krankenversicherung AG (Compania de asigurări de sănătate) va dubla beneficiul fix primit de la asigurarea legală de sănătate – până la 100% din totalul facturii . În cel mai bun caz, contribuția proprie este de 0 euro. În plus, nu există probleme de sănătate și nici limite anuale.

Asigurarea dentară suplimentară fără perioadă de așteptare este potrivită pentru toți cei care sunt asigurați legal. Fără îngrijire privată, ca persoană asigurată legal, plătiți cea mai mare parte a costului înlocuirii dentare, cu alte cuvinte, plătiți coroane, poduri sau proteze. Asigurătorul de sănătate plătește doar o indemnizație fixă. Cu asigurarea dentară suplimentară imediată și fără așteptare, aceste costuri vor dispărea.

Din păcate, asigurarea dentară suplimentară fără perioadă de așteptare nu este potrivită pentru asigurații privați. Motivul este faptul că una dintre caracteristicile sale speciale este de a dubla beneficiul fix și permanent primit din asigurarea legală de sănătate.

Dacă tratamentul nu a durat mai mult de 6 luni și nu a fost încă finalizat, veți primi următoarele beneficii: ERGO Krankenversicherung AG (Compania de asigurări de sănătate) va dubla beneficiul permanent din asigurarea legală de sănătate – până la 100% din totalul facturii . În cel mai bun caz, contribuția proprie este de 0 euro. În plus, nu sunt întrebări legate de problemele de sănătate și nici limite anuale.

În cazul majorității înlocuirea dentară este inevitabilă, în ciuda celor mai bune îngrijiri. Adesea, într-un mod complet surprinzător, intervenția devine necesară. Cei care nu au luat măsuri de precauție se vor confrunta brusc cu costuri de mii de euro. Tocmai de aceea are sens asigurarea suplimentară dentară cu beneficii imediate fără timp de așteptare.

Marele avantaj al acestei asigurări dentare suplimentare ieftine este următorul: o puteți încheia chiar dacă este deja recomandat tratamentul dentar. Chiar dacă tratamentul dentar a început până la 6 luni în urmă și nu a fost încă finalizat, asigurarea va plăti. Deoarece asigurarea dentară suplimentară cu beneficii imediate nu include nicio perioadă de așteptare sau restricții suplimentare asupra prestațiilor.

Atenție: dacă tratamentul Dumneavoastră dentar a început în urmă cu mai mult de 6 luni, nu veți primi beneficii din asigurarea dentară suplimentară fără o perioadă de așteptare.

Cu asigurarea dentară suplimentară imediată, dublați indemnizația legală de asigurare medicală pentru protezele dentare la 100% din factura medicului dentist. Deci, veți avea o suprataxă semnificativ mai mică pentru coroane, poduri sau alte proteze dentare. Cu beneficiile unei asigurări dentare suplimentare fără o perioadă de așteptare, contribuția Dumneavoastră proprie poate fi redusă până la 0 €.

ERGO oferă imediat și fără timp așteptare servicii pentru următoarele tratamente dentare:

 • În cazul coroanelor: O coroană este o acoperire protetică a dinților naturali sau a implanturilor cu metal, plastic sau ceramică.
 • Poduri pentru înlocuirea dinților lipsă (punți fixe)
 • În cazul protezelor dentare: acestea sunt proteze pentru a înlocui unii dinți (proteză parțială) sau pentru a înlocui toți dinții (proteze totale) de cele mai multe ori din plastic. Protezele parțiale pot fi din metal. Dinții suplimentari pot fi din porțelan. Cu toate acestea, plasticul este folosit mai des.
 • În cazul protezelor implantate: implanturile sunt rădăcini artificiale din ceramică sau titan care sunt implantate în maxilar. Acestea sunt folosite pentru a atașa coroane, punți sau proteze, care sunt numite apoi proteze implantate. Implanturile oferă un nivel ridicat de confort datorită aspectului lor aproape asemănător naturii.

Oricum: Chiar dacă nu mai aveți toți dinții, o asigurare stomatologică suplimentară fără așteptare merită să fie încheiată. Sunt acoperite și protezele existente și dinții care lipsesc. Aceasta înseamnă: Dacă un dinte care lipsește trebuie înlocuit, de exemplu cu o punte, veți primi o asigurare dentară suplimentară imediat și fără așteptare.

Există o singură limitare: împreună cu avansul din asigurarea legală de sănătate și rambursările de la terți, veți primi costurile maxime rambursabile de la ERGO. Medicii stomatologi (GOZ) și medicii (GOÄ) vor fi rambursați până la tarifele maxime stabilite în programul actual de tarife germane. Factura dentistului este acoperită atât timp cât dentistul facturează în limita tarifului.

Nu veți primi servicii suplimentare de asigurare dentară imediată fără o perioadă de așteptare în următoarele cazuri:

 • Tratamente pentru conservarea dinților, cum ar fi curățarea profesională a dinților, plombarea, restaurări indirecte (inlay și onlay), tratamentul canalului radicular etc.
 • Măsuri ortodontice
 • Intervențiile dentare care au început de mai mult de 6 luni
 • Intervenții dentare finalizate înainte de începerea asigurării
 • Tarife care nu îndeplinesc sau depășesc programul de tarife aplicabil pentru stomatologi (GOZ) sau medici (GOÄ)
 • Măsuri dentare sau medicale sau lucrări de laborator dentar și materiale care depășesc ceea ce este necesar din punct de vedere medical. În astfel de cazuri, ERGO poate reduce contribuțiile într-o măsură rezonabilă.
 • Costurile tratamentului medical sau ale altor servicii care sunt vizibil disproporționate față de serviciile furnizate
 • Facturi agreate care depășesc programul de taxe al medicilor stomatologi (GOZ) sau al medicilor (GOÄ)
 • Analiza funcțională și servicii terapeutice funcționale
 • Evenimente de asigurări intenționate, inclusiv consecințele acestora

Multe polițe de asigurare dentară suplimentare nu plătesc imediat. De multe ori trebuie să așteptați câteva luni înainte de a fi eligibil pentru costuri. Și chiar și atunci, există sume maxime care cresc de la an la an. La ERGO, se aplică următoarele: Asigurarea dentară suplimentară fără perioadă de așteptare nu are restricții pentru servicii. Aceasta înseamnă că veți primi imediat îngrijire nelimitată pentru tratamentul dentar convenit. Fără să așteptați. Chiar dacă tratamentul a fost deja recomandat sau început. Și fără ca suma de asigurare să vă șocheze în primii ani, așa cum se obișnuiește la alte tarife.

Un alt obstacol: pentru a reduce costurile asigurătorului, multe polițe de asigurare dentare suplimentare includ în mod neașteptat întrebări despre probleme de sănătate. Dar cu asigurarea dentară suplimentară fără timp de așteptare ERGO, nu trebuie să răspundeți la nicio întrebare de sănătate. Este posibil să fiți chiar sub tratament. Singurul lucru important este că tratamentul dentar nu s-a încheiat în momentul contractului.

Atenție: Perioada minimă de contract pentru asigurarea dentară suplimentară imediată ERGO este de 24 de luni. După această perioadă minimă de contract, puteți rezilia asigurarea la sfârșitul fiecărei luni calendaristice.

Cea mai bună asigurare dentară suplimentară fără timp de așteptare la test și comparație: la ERGO beneficiile sunt acoperite imediat.

Concluzie

Aveți nevoie de o proteză? Dacă căutați cea mai bună asigurare dentară suplimentară fără așteptare la ERGO, cazul este clar: asigurarea dentară suplimentară imediată este singura și, prin urmare, automat cea mai bună asigurare dentară fără așteptare. Pentru că numai cu acest tarif ERGO are dreptul să plătească de la începutul asigurării.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă feriți să comparați asigurarea dentară suplimentară de la diferiți furnizori: asigurarea dentară suplimentară ERGO fără o perioadă de așteptare este o excepție absolută în această comparație. Multe așa-numite asigurări dentare suplimentare fără așteptare funcționează foarte bine în mod regulat. Dar testele arată, de asemenea, că, de obicei, nu mai puteți să vă asigurați dacă sunteți supus unui tratament dentar continuu. Însă și în acest caz, vă puteți asigura la ERGO.

Deci, dacă primiți deja tratament și doriți să încheiați o asigurare împotriva costurilor ridicate, atunci cazul este clar: asigurarea dentară suplimentară imediată și fără așteptare este cea mai bună asigurare dentară suplimentară pentru Dumneavoastră.

Contează pentru Dumneavoastră că asigurarea dentară vă plătește imediat? Dacă evaluați alte aspecte, căutați o comparație cu asigurarea dentară suplimentară. Acolo puteți combina serviciile importante pentru Dumneavoastră. Sau puteți alege între asigurarea dentară suplimentară ERGO și DKV. Astfel puteți găsi cea mai potrivită asigurare dentară suplimentară pentru Dumneavoastră – cu sau fără timp de așteptare, după cum doriți.

Costul asigurării dentare suplimentare fără o perioadă de așteptare depinde de vârstă: veți primi această protecție de la 22,40 € pe lună. Persoanele cu vârsta peste 20 de ani plătesc 33,90 € pe lună. Astfel, asigurarea dentară imediată poate să nu fie cea mai ieftină asigurare dentară. Dar protejează imediat împotriva costurilor ridicate la dentist. Cu asigurarea dentară suplimentară ERGO beneficiați de următoarele:

 • Fără timp de așteptare
 • Nici o sumă intermitentă asigurată („Zahnstaffel – sumă dentară intermitentă asigurată”)
 • Nu există limită de performanță

Aceasta înseamnă: suma maximă asigurată este limitată numai de sprijinul asigurării legale de sănătate. Nu poate fi mai mare decât acest așa-numit beneficiu permanent fix: primiți la fel de mult de la ERGO ca și de la compania Dumneavoastră de asigurări de sănătate. Însă, până la valoarea cheltuielilor rambursabile. În cel mai bun caz, acoperă întreaga factură dentară. Cu asigurarea dentară suplimentară, plătiți 0 euro pentru tratamentul dentar fără să așteptați.

Dacă doriți să anulați asigurarea dentară suplimentară imediată și fără așteptare – nicio problemă. Doar acordați atenție duratei minime a contractului, 24 de luni. Apoi, puteți anula asigurarea la sfârșitul fiecărei luni.

Puteți economisi atât de mult – Exemple de cheltuieli din practică

Înlocuire dentară

Înlocuire dentară

Înlocuire dentară

Poduri în maxilarul superior și inferior

 

Cost total: 4.611,21 €

 

Acoperire asigurarea legală, obligatorie de sănătate: 2688,58 €

 

Contribuție proprie

Fără asigurare: 1922,63 €

 

Cu asigurare dentară suplimentară imediată: 0,00  €

Implant

Cost total: 2949,19 €

 

Acoperire asigurarea legală, obligatorie de sănătate: 797,47 €

 

Contribuție proprie

Fără asigurare: 2151,72 €

 

Cu asigurare dentară suplimentară imediată: 1354,25 €

Pod și proteză telescopică

Cost total: 7887,28 €

 

Acoperire asigurarea legală, obligatorie de sănătate: 4707,89 €

 

Contribuție proprie

Fără asigurare: 3179,39 €

 

Cu asigurare dentară suplimentară imediată: 0,00 €

 

Vă puteți recupera zâmbetul în 4 pași:

 1. Alegerea asigurării dentare
 2. Contractarea asigurării fără perioadă de așteptare
 3. Intervenție dentară
 4. Rambursare de până la 100%

Calculator tarif:

Dacă asigurătorul Dumneavoastră legal de sănătate plătește un beneficiu, ERGO Krankenversicherung AG (Compania de asigurări de sănătate) o va dubla până la 100% din factura totală. Chiar și tratamentele în străinătate sunt acoperite de compania de asigurări de sănătate.

Chiar dacă planul de intervenție și costuri a fost deja pregătit. Chiar și dinții care lipsesc sunt asigurați.

La prelucrarea datelor cu caracter personal, societatea de Asigurare Germană respectă prevederile Regulamentului general al UE privind protecția datelor. Informații detaliate pot fi găsite pe pagina noastră de confidențialitate. Dacă solicitați o ofertă, veți primi informațiile din documentele contractului.

Vă puteți retrage din contract pentru o perioadă mult mai lungă decât cea prevăzută de lege – până la 60 de zile de la primirea documentelor contractuale.

Serviciile noastre

Doar pentru cei care au asigurare obligatorie de sănătate, prevăzută de legislația în vigoare

Înlocuire dentară imediată (ZEZ)

Servicii

În cazul în care apare evenimentul asigurat, ERGO Krankenversicherung AG (Societatea de asigurări de sănătate) rambursează prestația în aceeași valoare cu prestațiile fixe aferente diagnosticului, care sunt rambursate de asigurarea obligatorie de sănătate. Orice bonus sau serviciu în cazuri grave (servicii stomatologice și de tehnică dentară) este luată în considerare la calcularea cuantumului prestațiilor. ERGO asigură următoarele:

 • Coroane
 • Poduri
 • Proteze
 • Protezele implantate

Împreună cu avansul asigurării legale de sănătate și rambursarea terților, veți primi costurile maxime rambursabile împreună cu asigurarea protezei dentare.

Obiectul asigurării

Acoperirea asigurării începe o dată cu începerea asigurării incluse în polița de asigurare.

Acoperirea de asigurare extinsă se aplică intervențiilor dentare care au fost începute cu 6 luni înainte de începerea asigurării și care sunt încă în desfășurare la începutul asigurării.

Acestea includ:

 • Coroane
 • Poduri
 • Proteze
 • Protezele implantate
 • Reparația

Lucrări de laborator și materiale necesare

Timp de așteptare

Nu este

Asigurarea nu acoperă următoarele:

 • Intervențiile dentare care au început cu mai mult de 6 luni înainte
 • Intervenții dentare finalizate înainte de începerea asigurării
 • Părți ale tarifelor care nu sunt impuse de dispozițiile baremului tarifelor pentru stomatologi (GOZ) sau medici (GOÄ) sau care depășesc tarifele maxime specificate în aceste documente
 • Intervenții dentare sau medicale sau lucrări de laborator dentar și materiale care depășesc necesarul medical. În aceste cazuri, ERGO Krankenversicherung AG (Societatea de asigurări de sănătate) își poate reduce contribuția la o sumă rezonabilă.
 • Costurile tratamentului medical sau ale altor servicii care sunt vizibil disproporționate față de serviciile furnizate
 • Facturi care depășesc tarifele medicilor stomatologi (GOZ) sau ale medicilor (GOÄ)
 • Analiza funcțională și servicii terapeutice funcționale

Evenimente de asigurări intenționate, inclusiv consecințele acestora

Perioada contractuală minimă

24 de luni – după încheierea perioadei contractuale minime, puteți rezilia asigurarea dentară la sfârșitul fiecărei luni calendaristice.

În vigoare

peste tot în lume

Observație

Numai pentru cei cu asigurare obligatorie  de sănătate, prevăzută de lege

Ofertele ERGO se aplică numai celor care își au reședința permanentă în Germania și datele bancare din Germania.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!