Asigurare de îngrijiri medicale suplimentare în Germania

Mențineți-vă independența la bătrânețe și asigurați-vă astăzi – pentru îngrijiri fără compromisuri. De exemplu, cu asigurarea noastră de îngrijire suplimentară, care vă dublează beneficiile legale – și suma totală poate chiar să depășească suma facturii. Sau asigurarea de rambursare zilnică vă permite să primiți până la 160 de euro pe zi. Asigurarea de îngrijire DKV permite multe lucruri.

apolasi biztositas

De ce să încheiați o asigurare medicală suplimentară?

Asigurarea privată de îngrijire suplimentară DKV vă ajută să vă păstrați independența și mobilitatea în cea mai mare măsură posibilă, chiar dacă aveți nevoie de îngrijire și atenție. La urma urmei, resursele financiare suplimentare vă vor asigura să decideți ce este mai bine pentru Dumneavoastră. Dumneavoastră decideți despre cum și în ce măsură aveți nevoie de îngrijire și atenție.

Cu cât veți contracta mai repede o asigurare de îngrijiri medicale suplimentară, cu atât puteți economisi mai mult la bătrânețe și veți primi mai mult în schimbul contribuțiilor Dumneavoastră.

Ce costuri sunt suportate de fapt?

Nu este neobișnuit ca un pacient internat să suporte 2.500-5.000 de euro pe lună, în funcție de regiunea din Germania. Cu toate acestea, asigurarea obligatorie pentru asistență medicală plătește maximum 2005 de euro (gradul 5 din asigurarea de sănătate).

Prin consolidarea legilor de asistență medicală, contribuțiile la serviciile de asistență medicală au fost mărite, serviciile gratuite au fost extinse și personalul de asistență medicală din unitățile de spitalizare a fost mărit.

Dar acest lucru nu este încă suficient pentru a finanța integral costul serviciilor de îngrijire.

Cine suportă costul asistenței medicale?

Asigurarea de îngrijiri medicale obligatorie acoperă doar o parte din costuri. Restul trebuie plătit de pacient. De obicei, trebuie să vă folosiți propriile venituri și active pentru acest lucru. Dacă acestea nu sunt suficiente, rudele trebuie să suporte costul îngrijirii în anumite condiții. Biroul social va ajuta mai ales în cazul în care pacientul nu este în măsură să plătească costul propriei îngrijiri din venitul său sau activele sale. După aceea, statul se adresează familiei pentru a primi înapoi suma plătită.

Pe lângă asigurarea obligatorie de îngrijiri medicale, există 3 tipuri de asigurări de îngrijiri medicale suplimentare.

Dacă aveți nevoie de îngrijire, serviciile sunt plătite din asigurarea obligatorie de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, aceasta acoperă doar o parte din costuri.

Asigurarea noastră de asistență medicală subvenționată de stat oferă un element suplimentar important.

Avantajul Dumneavoastră: asigurați sprijinul statului.

Această asigurare de servicii medicale suplimentară este proporțională cu performanța asigurării de îngrijire.

Avantajul Dumneavoastră: beneficiile prevăzute de lege vor fi dublate sau crescute pentru Dumneavoastră.

Asigurarea medicală de rambursare zilnică asigură o flexibilitate pentru cei care au nevoie de îngrijire. Indiferent dacă primiți serviciile de sănătate în casa Dumneavoastră sau într-un azil de bătrâni.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!