Asigurare in Germania

Asigurări și consultanță în limba română.

Despre noi

CÂTEVA CUVINTE DESPRE MINE ȘI ASIGURAREA ERGO

Mă numesc Alfred-Florin Gräf, născut în România, cu părinții proveniți din Hunedoara respectiv Suceava.

Am studiat Relații Internaționale și Studii Europene și am fost întotdeauna sigur că, aș vrea să mă ocup de oameni. Profesia de broker în asigurări este un vis împlinit deoarece întotdeauna mi-am dorit să ajut cât mai mulți români în Germania. Lucrez de ceva timp în cadrul companiei, cu certificatare completă. Pot oferi ajutor clienților noștri în domeniul asigurărilor în limba germană, engleză și română.

Ergo Insurance Group este o companie de asigurări internațională cu sediul în Düsseldorf. Ergo face parte din Munich Re, situată la München, unul dintre principalii asigurători din lume. Pe baza veniturilor reale ale primelor de asigurare, care depășesc 18 miliarde de euro, Ergo Group a fost și este una dintre cele mai mari companii de asigurări din Germania din 2015 până în prezent. Ofer consultanță diferitelor companii, instituții, companii industriale și persoane fizice cu privire la toate aspectele tehnice de asigurare.

Clienții noștri au spus despre noi

4.9 /5
4.9/5

Asigurare

Asigurare auto germană

Aranjați asigurarea auto în funcție de dorințele și nevoile dvs.!

Astfel, este asigurat financiar pentru cât mai multe situații diferite și se bucură de suportul valoros al vehiculului. În caz de avarie, puteți conta pe serviciul nostru rapid și ușor de avarie.

Asigurare de protecție juridică

Asigurare de raspundere

Pachetul de asigurări ERGO în Germania

Contractează o asigurare pentru ceea ce contează cel mai mult pentru tine – flexibil și conform scopului. Tocmai ați obținut un loc de muncă sau ați fost deja promovat de câteva ori? Ești singur sau ai familie? Acum ai nevoie de o asigurare care să se potrivească stilului tău de viață.

Vă recomandăm ERGO Packet Plus, care conține cele mai importante asigurări în caz de accident, protecție juridică și asigurare de răspundere privată.