pipa

Aveți nevoie de această asigurare:

felelossegbiztositas_31

IMPORTANT: asigurare de răspundere privată

(aproximativ 6-10 euro pe lună)

Una dintre cele mai importante asigurări este asigurarea de răspundere privată: acoperă daunele cauzate proprietății terților. Suma asigurată convenită stabilește dacă compania de asigurări suportă costurile atât din cauza unor erori minore, cât și a unor daune grave.

De exemplu:

Mulți chiriași, de exemplu, cred că un incendiu de bucătărie cauzat din neatenție este plătit de asigurarea locuinței proprietarului.

Greșit:

Persoana care a cauzat pagubele este responsabilă pentru deteriorarea apartamentului.

otthon (1)

IMPORTANT: asigurarea locuinței

(De la 4,50 euro pe lună)

Pentru a vă asigura daunele propriei gospodării, aveți nevoie de o asigurare pentru locuință. Asigurarea în vigoare atunci când o furtună, un incendiu, furt, daune cauzate de apă sau factori similari sunt responsabili pentru daune – și economisește costuri financiare în cazul producerii daunelor. În plus, această asigurare acoperă și unele bunuri de uz casnic: mobilierul, echipamentele și consumabilele sunt adesea acoperite de polița de asigurare. Dacă acestea sunt deteriorate, vă puteți aștepta la o rambursare a noii valori.

De exemplu:

Dacă provocați un incendiu în casa Dumneavoastră, vă puteți deteriora rapid propria gospodărie. Acest lucru ar putea costa mai mult de 1.000 de euro.

biztositasok-melyek-fontosak-lehetnek

IMPORTANT: Asigurare de protecție juridică

(De la 15,61 euro pe lună)

În unele cazuri, protecția juridică este, de asemenea, benefică: acoperă de obicei costurile litigiilor – dar numai dacă aveți asigurare în acest domeniu. Există adesea dispute între chiriași și proprietari, sau cu chiriașii învecinați, care nu sunt aduse rareori în instanță. Prin urmare, ar trebui să încheiați întotdeauna asigurare în acest domeniu pentru a exclude riscul financiar în cazul unui litigiu. Totodată: adesea polița include o contribuție proprie; În acest caz, trebuie să verificați întotdeauna dacă soluționarea extrajudiciară nu poate fi mai ieftină.

De exemplu:

Gazda Dumneavoastră nu dorește să restituie depozitul? Avocații noștri vă vor ajuta și vor iniția un proces.

Alfred Gräf

Specialist în asigurări germane

Aveți întrebări?

Oferim mulți ani de experiență pe piața asigurărilor din Germania.
Căutați-ne cu încredere!

Suntem bucuroși să vă informăm prin e-mail și telefon, în fiecare zi
între 8:00 și 20:00!