lopasbiztositas biciklire

Mai mult de 300.000 de biciclete sunt furate în fiecare an în Germania. În acest caz, o asigurare îl va ajuta pe proprietar foarte mult. Bicicletele pot fi asigurate cu cea mai mică sumă de asigurare de uz casnic.

Dacă aveți o asigurare de uz casnic, bicicleta dvs. va fi asigurată atâta timp cât se află în apartament sau într-o pivniță care poate fi închisă. Cu toate acestea, atunci când se află în curte, la bar sau la gară, polița de asigurare se poate aplica numai dacă ați încheiat o asigurare separată pentru bicicletă. Poate fi legat de una sau mai multe biciclete pentru o sumă suplimentară de 5 de euro pe an. Sunați-vă compania de asigurări acum dacă nu ați convenit încă la o clauză pentru bicicletă.

Vă rugăm să clarificați cu, compania dvs. de asigurări înainte de a încheia o asigurare, fie pentru ustensile de uz casnic, fie pentru un contract special de asigurare a bicicletei : Valoarea bicicletei dvs., care determină: În ce măsură este bicicleta asigurată? Asigurați-vă că valoarea protecției bicicletelor este cel puțin de valoarea a celei mai scumpe biciclete din familie. Protecția este stabilită ca procent din valoarea asigurărilor casnice. Dacă aveți un apartament mic, valoarea asigurării este probabil mică. În acest caz, este necesar un procent mare de protecție pentru biciclete.

Țineți cont de regulile de asigurare. Verificați: Unde și când a fost asigurată bicicleta? Noaptea? Afară? În străinătate? Cum ar trebui să fie stipulată asigurarea ca asigurătorul să plătească, dacă bicicleta a dispărut? Blocarea cadrelor este suficientă ca măsură de protecție? Este suficient să legați bicicleta sau trebuie să o legați de ceva anume?

Apropo, în 2015 numai fiecare a patra încuietoare a obținut o evaluare a calității bune: https://www.test.de/Fahrradschloss-Buegel-Falt-oder-Kettenschloesser-ueberall-sind-gute-dabei-4841548-0/

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r