magan nyugdijbiztositas nemetorszagban

Asigurări de pensii private în Germania

Sistemul de pensii de stat a depășit puternic criza financiară, deoarece piața de capital nu a jucat niciun rol în ea. În acest caz, angajații plătesc pensiile pentru bătrâni prin contribuțiile lor. Cu toate acestea, pentru majoritate, pensia de stat nu este suficientă pentru a asigura nivelul de trai la o anumită vârstă. Pregătirea personală este, de asemenea, necesară. Aceasta este ceea ce vrea și guvernul federal german. Unele dintre pensiile publice care au fost reduse în ultimii ani de anumite reforme, trebuie să fie compensate de către cetățenii înșiși. Testele, sfaturile și exemplele Stiftung Warentest (Oficiul pentru Protecția Consumatorilor din Germania) ajută pe toată lumea să găsească cea mai bună ofertă pentru o pensie bună.

Grija pentru pensie nu înseamnă neapărat asigurarea ei

Orice persoană care dorește să economisească pentru propria pensie nu trebuie neapărat să facă o asigurare de pensie. De exemplu, este posibil să aveți fonduri sau planuri de economii bancare. Ele sunt adesea mai ieftine decât asigurarea. Dar nu garantează în niciun caz o pensie pe tot parcursul vieții. În cazul în care clientul recuperează în mod regulat fonduri din soldul său, atunci acesta se va goli la un moment dat. Pensia continuă poate fi luată în calcul numai în cazul asigurării de pensie. Excepții: Pensiile Riester și Rürup subvenționate de stat. Aici, întotdeauna trebuie să vă fie plătită o pensie pentru o viața întreagă – chiar dacă clientul dvs. alege planul de economii al băncii Riester, planul de economisire a fondurilor Riester sau planul Rürup pentru fondurile de economii. Stiftung Warentest (Biroul German pentru Protecția Consumatorilor) monitorizează în mod regulat aceste produse.

Profitați de ofertele subvenționate

Ofertele subvenționate de stat oferă servicii mai bune pentru pensionare pe tot parcursul vieții, decât asigurările private simple. Sprijinul face diferența. În plus față de pensia Riester, angajații pot salva economiile pentru bătrânețe cu economii de pensii corporative subvenționate de stat. Comparativ cu asigurarea privată simplă, pensia și pensiile corporative ale lui Riester nu sunt atât de flexibile. Asigurările de pensii private sau asigurarea de pensie forfetară sunt asigurări, care nu sunt subvenționate de stat pentru vârsta de pensionare.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r