Happy Young Couple Driving Along Country Road in Convertible at

Asigurarea auto

Acesta este un subiect foarte interesant. Majoritatea persoanelor care se mută în Germania aleg cea mai simplă și mai ieftină asigurare auto (Autoversicherung).

Nenumărate portaluri online calculează valoarea asigurării și se alege cea mai ieftină variantă. Aceasta este cea mai mare greșeală posibilă, deoarece datorită cunoștiințelor lingvistice limitate, mulți noi-veniți nu înțeleg cazurile de asigurare, și ce riscuri îi pândesc.

Cel mai bun exemplu este comunicarea informațiilor despre fluxul anual al kilometrajului petrecut. Dacă declar prea puțin, atunci asigurătorul online nu va plăti pentru accident! Dacă declar prea mult, nu voi primi o taxă de rambursare în cazul, în care am condus mai puțin.

Asigurătorii online sunt mai ieftini deoarece au un raport diferit al daunelor față de companiile mari de asigurări, cum ar fi ERGO, ALLIANZ sau VERSICHERUNGS KAMMER BAYERN. Este logic că, plătesc mai puțin pentru servicii de asigurare mai limitate. Dar mulți oameni nu înțeleg că aceste daune, care nu sunt incluse în serviciile online respective, sunt cele mai importante! Cum ar fi protecția în străinătate, în cazul în care mă întorc în România sau dacă am un accident cu un animal.

Prin urmare, în orice caz, vă sugerăm consiliere personală sau telefonică cu un agent de asigurare vorbitor de limba română, care vă va explica în mod clar și inteligibil riscurile și condițiile de asigurare în limba dvs. maternă.

Cealaltă informație importantă ar fi că, mulți oameni nu știu că, numai anumite companii de asigurări din Germania (în total 3) recunosc contractul de asigurare din România și, doar astfel puteți economisi 100-200-300 de euro pe an. Această variantă este valabilă doar în anumite condiții, pe care companiile de asigurări online nu le vor afișa niciodată în oferta de asigurare.

Deci sfatul meu este, să contactați un agent de asigurări de limbă română care, va oferi cele mai bune și mai rapide sfaturi în caz de eventuale pagube.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r