biztositasok melyek fontosak lehetnek

Asigurări de sănătate

Toată lumea ar trebui să aibă o asigurare de sănătate de stat sau privată. Din cauza creșterii abrupte a costurilor, nu recomandăm asigurarea privată de sănătate. Pentru cei care nu au asigurare de sănătate, aceștia sunt tratați doar în caz de urgență. Cu cât o persoană este mai mult timp ne-asigurată, cu atât este mai greu să revină la sistemul de securitate socială. Dacă doriți să vă reasigurați, trebuie mai întâi să plătiți contribuțiile pentru perioada ne-asigurată.

Asigurare auto

Toate vehiculele trebuie să aibă cel puțin asigurare de răspundere civilă. CASCO-ul complet și parțial este, totuși, opțional. O atenție deosebită ar trebui acordată achiziționării unei mașini second hand: cei care nu plătesc la timp asigurările auto, sunt nevoiți să plătească o amendă.

Asigurarea de răspundere civilă

Asigurarea de răspundere civilă privată este una dintre cele mai importante asigurări care protejează împotriva daunelor care pot duce la subzistență. Prin urmare, asigurarea de răspundere civilă este indispensabilă pentru toată lumea. Cu toate acestea, nu toată lumea are nevoie de un contract personal: Mulți sunt asigurați prin părinți sau prin partenerul de viață.

Asigurare de invaliditate și alternativele

Aproape toată lumea are nevoie de o asigurare de invaliditate – indiferent dacă sunt constructori sau lucrează în birouri. Nu doar o fractură a osului poate fi invalidantă, dar, de asemenea, și suferința psihică. Pensia scăzută de invaliditate oferită de stat nu este suficientă. Mai ales pentru persoanele tinere și oamenii necăsătoriți este importantă încheierea acestei asigurări – cu cât mai devreme se începe contribuția la această asigurare, cu atât mai bine. Există alternative pentru cei care nu pot obține polițe de asigurare din motive de sănătate, sau pentru acele persoane pentru care asigurarea este prea costisitoare.

Asigurare de locuință

Asigurarea de proprietate se recomandă proprietarilor de apartamente sau case. Această asigurare este necesară pentru a asigura daune cauzate de furtuni, furtuni de gheață, foc sau fulgere. Dacă este necesar, se poate extinde protecția de asigurare împotriva dezastrelor naturale sau pentru incidente.

Aceste polițe de asigurare trebuie să fie luate în considerare Germania

Asigurare de viață de risc

În cazul în care un părinte moare, celălalt trebuie să asigure protecția financiară a familiei. În Germania una dintre cele mai mari riscuri pentru sărăcie este să fi un părinte unic. Asigurarea de viață de risc protejează împotriva riscului sărăciei supraviețuitorul. În special pentru familiile tinere este rezonabil încheierea aceastei asigurări.

Asigurări de sănătate în străinătate

Încheierea asigurărilor de sănătate în străinătate este foarte utilă și rezonabilă, chiar și atunci când călătoriți în statele membre ale Uniunii Europene. Acesta acoperă costurile tratamentului și repatrierea medicală, dacă este necesară. Asigurările de sănătate obligatorii acoperă numai parțial sau deloc nu acoperă aceste costuri în străinătate. Asigurații cu asigurări private ar trebui să analizeze, de asemenea, dacă au nevoie de o asigurare de sănătate în străinătate. Cei care călătoresc în străinătate des au nevoie de asigurare de sănătate pentru străinătate.

Asigurarea de boală

Asigurarea de boală vă protejează împotriva pierderii veniturilor din cauza bolii. Cu aceste contribuții, cei cu asigurare obligatorie își pot mări prestațiile de boală. Mai ales pentru persoanele necăsătorite și cele cu venituri mai mari, este rezonabil să se încheie această asigurare, deoarece asigurarea obligatorie nu crește proporțional cu venitul. Asigurările de boală compensează această deficiență.

Asigurarea CASCO completă

Dacă, în caz de accident, mașina nu este acoperită de asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, atunci CASCO-ul complet și CASCO-ul parțial vă pot fi de ajutor. Pentru mașinile noi este recomandată un CASCO complet, iar pentru mașinile de o calitate bună, dar mai vechi, un CASCO parțial este suficient. Rablele mai vechi nu au nevoie de nici una dintre aceste asigurări.

Asigurare dentară suplimentară

Asigurarea obligatorie medicală acoperă numai sume fixe pentru înlocuirea protezelor dentare, deci este rezonabil să se încheie o asigurare dentară suplimentară. Cu toate acestea, este necesar să fie făcută la o vârsta mai mică, astfel încât contribuțiile să nu fie prea mari.

Asigurarea de ustensile pentru uz casnic

Dacă o pagubă datorate unei inundații dăunează apartamentului, atunci asigurarea ustensilelor de uz casnic va înlocui articolele de uz casnic, mobilierul și obiectele de valoare. Asigurarea este recomandată în special pentru gospodăriile cu obiecte scumpe sau dacă nu vă puteți reamenaja casa din economiile proprii.

Asigurarea de răspundere civilă

În unele provincii este obligatorie: asigurarea de răspundere civilă a câinilor. Asigurarea acoperă toate daunele cauzate de propriul câine. Prietenul cu patru labe nu este asigurat cu asigurare de răspundere civilă privată.

Asigurarea medicală suplimentară

Îngrijirea este costisitoare. Serviciile de asigurări medicale de stat sunt în general insuficiente pentru a acoperi costurile mari de îngrijire și costurile de îngrijire medicală. Asigurarea medicală privată înlocuiește acest deficit.

Aceste asigurări oferă protecție suplimentară

Asigurare de protecție juridică

Asigurarea de protecție juridică poate fi încheită de cei care doresc să se protejeze împotriva litigiilor. Membrii cooperativelor de locuințe se pot asigura la un preț rezonabil împotriva unui proces de închiriere, membrii de sindicat, de asemenea, se pot asigura împotriva unei proceduri de dreptul muncii. Și asigurarea de răspundere civilă privată vă va ajuta să eliminați o reclamație nedreaptă împotriva dumneavoastră.

Asigurarea de invaliditate pentru copii

Asigurarea de invaliditate pentru poate asigura securitatea financiară a copiilor, în cazurile în care copilul devine invalidat din cauza unei boli sau a unui accident grav. Polițele de asigurare bune oferă o pensie lunară pe toată durata vieții. Este rezonabil să se asigure invaliditatea copiilor până la sfârșitul studiilor. După aceasta, copilul are nevoie de o asigurare de invaliditate.

Asigurarea de îngrijiri spitaliere suplimentare

Asigurarea de îngrijiri spitaliere suplimentare este recomandată pentru cei care consideră importantă tratamentul specialiștilor.

Asigurare suplimentară ambulatorie

Asigurarea suplimentară ambulatorie are sens numai dacă, doriți să primiți adesea terapii alternative.

Asigurarea de accidente

Asigurările de accidente acoperă, în special, accidente grave care pot cauza un handicap. Este, prin urmare, potrivit pentru cei care au o ocupație riscantă sau un hobby periculos. Chiar și pensionarii pot plăti polițele de asigurare. Numai în ultimul caz este luată în considerare asigurarea de accidente pentru persoanele care nu au putut încheia o asigurare de invaliditate.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r