család (1)

De ce fel de asigurări au nevoie copiii mei în Germania?

S-a întâmplat prea rapid: copilul dvs. a fost lovit de o mașină, și-a rupt piciorul în timpul unui tantrum sau a deteriorat gardul vecinului în timp ce se juca. Acum întrebarea este care asigurare este cea potrivită. Cu asigurarea copiilor, nu puteți evita toate riscurile din viața de zi cu zi, dar poate fi asigurată o bună parte a acestora.

Ce fel de asigurări pentru copii există?

Există, în principiu, trei tipuri de asigurări care se referă la asigurarea unui copil: asigurare de accidente, asigurare de invaliditate și asigurare de răspundere civilă. Acestea sunt adaptate pe profilurile de risc ale copiilor și tinerilor.

Care sunt serviciile oferite de asigurarea de accident pentru copii?

Acesta va plăti atunci, când copiii sunt răniți permanent de un accident. Indiferent unde, când și cum s-a întâmplat. Asigurările de accidente pentru copiii reprezintă o completare importantă a asigurărilor obligatorii de accidente, pe care mulți experți nu le consideră suficiente: deoarece nu oferă mai mult de câteva sute de euro în caz de accidente – chiar dacă acestea rezultă în dizabilități mai mari. Cei care doresc să depășească astfel de cazuri grave pot încheia suplimentar, de asemenea, asigurare de invaliditate. 

La ce trebuie să fiți atenți la asigurările de accidente pentru copiii?

Un accident apare atunci când persoana asigurată suferă involuntar o lezare bruscă a sănătății din cauza unui eveniment cu efect extern asupra corpului. Așadar, doar dacă criteriile “bruscă”, “extern”, “involuntar”, “lezare a sănătății” sunt îndeplinite, atunci va plăti asigurarea de accidente.

Ce înseamnă asigurarea de invaliditate?

Potrivit statisticilor, există o probabilitate de 3-4 ori mai mare la copii pentru a suferi pagube permanente din cauza bolilor, decât ca urmare a accidentelor. De aceea, copilul este mult mai bine protejat, decât cu o simplă asigurare de accident pentru copii. Asigurarea de invaliditate a copilului va plăti o contribuție pe întreaga durată a vieții și – în funcție de tarif și de serviciu –  o plată până la compensarea unui anumit capital. Aceasta este oferită ca o asigurare suplimentară pentru copii pe lângă asigurarea de accidente sau ca un contract independent.

Sfat: soluția mai bună, dar mai costisitoare este asigurarea de invaliditate, deoarece acoperă daunele cauzate sănătății atât pentru accidente, cât și pentru boli.

Ce înseamnă asigurarea de răspundere civilă?

În cazul în care copiii cauzează daune pentru alții – cum ar fi deteriorarea gardului vecinilor sau zgârierea vopselei mașinii – se poate încheia o asigurare de răspundere civilă privată. Fără aceasta, unii părinți ar fi în pragul falimentului financiar. Ratele pentru familie includ automat copiii.

Este bine de știut: copiii sub vârsta de șapte ani nu sunt responsabili și pot fi considerați responsabili doar de la vârsta de zece ani pentru ce se întâmplă în traficul rutier de pe stradă. În cazul în care părinții și-au încălcat atribuțiile de supraveghere și sunt răspunzători pentru daune, aceștia sunt acoperiți de asigurarea de răspundere civilă. În caz contrar, persoana păgubită va trebui să suporte pierderea pe propria piele!

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r