biztositasok nemetorszagban

Asigurări În Germania

Principiul este simplu: multe sume mai mici sunt plătite într-un castron comun de la care o persoană primește o sumă mare de compensare în cazul pagubelor. Asigurările populare în Germania sunt asigurarea de răspundere civilă (Haftpflichtversicherung), care ajută în caz de prejudiciu autoprovocat; asigurarea casnică, pentru pagube aduse locuinței cauzate de daune din părți terțe; precum și o poliță de asigurare de viață, care include furnizarea de protecție financiară, în cazul unui deces, persoanelor care au supraviețuit. Asigurarea este selectabilă în mod liber, dar este recomandat ca, ofertele să fie verificate temeinic înainte de acceptare. Numai asigurarea auto este obligatorie pentru toți proprietarii de mașini. Asigurarea obligatorie de asistență medicală, al cărei cost este acoperit de angajat sau parțial de stat, depinde de limita de venit specifică a asigurării obligatorii.

Oamenii cheltuiesc foarte mulți bani pe asigurări inutile sau proaste și pe furnizori de servicii prea scumpi. Nu sunt necesare toate polițele de asigurare. Oricine luptă în jungla de polițe de asigurare vrea să știe cele mai importante lucruri: Care este acoperirea de asigurare necesară? Pot anula contractul de asigurare la scurt timp după ce a fost încheiat? Pot anula contractul meu de asigurare pe termen lung? Practic este rezonabil a vă asigura pentru cele mai frecvente accidente în sine, mai ales că aceste riscuri pun în pericol viața, cum ar fi decesul, invaliditatea și răspunderea civilă. Condițiile individuale joacă un rol important în alegerea unei asigurări corecte.

Trebuie amintit: Așa cum se întâmplă într-o căsătorie sau prietenie, și cu asiguratorul dvs. puteți să aveți un conflict. Apelarea la instanță costă timp, bani și nervi. Întrebarea este dacă în calitate de asigurat veți câștigă procesul. Este mai simplu și necostisitor soluționarea pasnică a litigiilor.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r