biztositasok nemetorszagban_2

Asigurări în Germania

De ce fel de asigurare am nevoie în Germania?

Cine poate vedea mai departe de jungla de prime de asigurare? Ce asigurare este indispensabilă și care nu este necesară? Cât de mulți bani trebuie și poate o gospodărie să dedice pentru asigurări? Unii oameni solicită consultanță de la un agent de asigurări. Alții se informează de pe Internet și leagă acolo o polița de asigurare.

Dar cum știe consumatorul dacă a încheiat una potrivită? Sondajele și statisticile arată: în Germania, în medie fiecare a șasea persoană este asigurată. Și, în medie, fiecare plătește 716 de euro pe an pentru asigurarea de daune și accidente. Dar o treime din germani nu au asigurare de răspundere civilă privată – una dintre cele mai importante asigurări. Pentru a clarifica aceste deficiențe și a evita asigurarările inutile, fiecare persoană ar trebui să-și lege polițele de asigurare în conformitate cu un plan rezonabil. Ei determină direcția în fiecare ciclu de viață.

Asigurați în primul rând daunele mai costisitoare

Prăbușirea financiară se datorează în principal a două evenimente grave: obligații de plată datorate creanțelor și pierderi de venituri din cauza unei boli sau a unui accident. Nimeni nu poate estima riscul de a se afla într-o situație în care îi sunt cerute despăgubiri. Cu o bună asigurare de răspundere civilă, puteți asigura daune până la 5 milioane de euro – pentru de la 50 de euro în fiecare an. Este posibil să existe riscul pierderii veniturilor din cauza bolii. Prin urmare, se recomandă asigurarea de invaliditate. De la un profesionist în asigurări, puteți să întrebați care asigurare este importantă în viața dvs. personală și care nu este. Puteți să adresați întrebări în limba română lui specialist în asigurări ERGO.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r