auto engedelyezes

Licență de mașină în Germania – De ce am nevoie pentru ea?

Pentru a primi o autorizare pentru mașina dvs. în Germania, aveți nevoie de anumite documente.
Vă vom arăta ce trebuie să faceți pentru a putea să vă autorizați vehiculul cu succes.

În primul rând, trebuie să știți unde se află autoritatea de acordare a licențelor de care aparțineți.

Dați clic pe linkul de mai jos pentru a introduce codul poștal în caseta galbenă, iar programul vă va arăta unde se află autoritatea dvs. competentă: http://www.strassenverkehrsamt.de/kfz-zulassungsstelle

1) Aveți nevoie de autorizația de circulație și certificatul de înmatriculare a vehiculului

(În acest caz, trebuie să verificați dacă vehiculul are o inspecție tehnică valabilă, altfel nu puteți înregistra autovehiculul)

2) Asigurătorul are nevoie de așa numitul număr EVB.

Acest număr îl primiți de la noi prin contactearea noastră la următoarele noastră la: kevin.ressler@ergo.de sau mobil: 015122656507

Numărul EVB este un număr de asigurare care oferă o asigurare temporară de răspundere civilă pentru vehicul, astfel încât vehiculul să poată fi autorizat.

3) Nu uitați buletinul de identitate sau pașaportul

4) Trebuie să vă luați cu dvs. datele bancare pentru a autoriza orașul respectiv să deducă din contul dvs. impozitul german pentru automobile.

5) Mai mult, o persoană terță poate înregistra vehiculul în numele dvs.

Această persoană trebuie să dețină o împuternicire completă, o împuternicire de colectare a impozitelor pentru automobil și o copie a cărții dvs. de identitate.

Puteți găsi documentele aici.

• Împuternicire pentre acordarea de licențe pentru vehicule: http://www.strassenverkehrsamt.de/uploads/pdf/vollmachten-und-antraege-zum-download/vollmacht-zur-fahrzeugzulassung.pdf

• Împuternicire de colectare a impozitelor pe autovehiculele SEPA: http://www.strassenverkehrsamt.de/uploads/pdf/vollmachten-und-antraege-zum-download/einzugsermaechtigung-fuer-die-kfzsteuer.pdf 

6) Dacă doriți să autorizați un vehicul care nu a fost încă înregistrat în Germania, trebuie să prezentați pe lângă documente, și autovehiculul respectiv.

În acest caz, angajații registrului auto verifică conformitatea numărului de șasiu al vehiculului cu documentele vehiculului.

Cât costă licențierea vehiculului?

Costurile variază în funcție de faptul că, vehiculul este licențiat pentru prima dată sau doar re-înregistrat. Înmatricularea autoturismului este de aproximativ 25 de euro. La această sumă se adaugă costul plăcii de înmatriculare ale autoturismului, care este aproximativ 35 EUR. Prețurile variază în funcție de locația de licențiere.

Contact:
Alfred Gräf
015171767010
Alfred-Florin.Graef@ergo.de
Web: asigurareingermania.ro


admin

1UbncrAeJ9Y^t@)VR0GRSY8r